Buchete de mireasa deosebite

okflora

Pentru a crea buchete mireasa, este important ca buchetul miresei sa fie facut in funtie de stilul nuntii. Rosul este o culoare dominantă, ceea ce înseamnă că, dacă mediul este potrivit, va umbri orice altceva cu luminozitatea sa. Pentru a preveni acest lucru, este important să ai în vedere nuanta si modelul rochiei. Rochia poate fi în mod tradițional albă, putand alege un buchet de trandafiri in nuante strălucitoare, aproape stacojii. Dacă rochia are o nuanță diferită, atunci culoarea trandafirilor  ar trebui să fie mai diluata sau compoziția în sine trebuie diluată cu flori sau plante in alte nuanțe. Buchetul roșu al miresei va arăta frumos, dacă costumul mirelui va fi contrastant: stacojiu, negru, alb. Dacă costumul mirelui este decorat în alte nuanțe, atunci compoziția florilor trebuie diluată cu plante de alte culori.

Buchete flori deosebite

De asemenea, pentru a crea buchete flori deosebite se tine cont de decorarea sălii de nunta. Pentru a evita dizarmonia în stiluri și nuanțe, buchetul miresei este realizat in functie de proiectarea spațiului. Florarii de la floraria online OkFlora stiu ca nuantele strălucitoare obligă. Frumusețea și luminozitatea florilor nu trebuie să te umbreasca, si de aceea, florarii se ghideaza după acest principiu atunci când aleg o nuanță pentru a realiza  buchete mireasa. Datorită varietății de trandafiri, se poate face un buchet in aproape orice formă și volum.

Buchete flori deosebite

În mod tradițional, trandafirii sunt folosiți pentru buchetele roșii ale miresei. Dacă doresti sa elimini șabloanele și să fii original, lasa florarii cu experiență să creeze buchete mireasa nu numai din trandafiri, ci si din Callas, gerbere, lalele, frezii. Tehnicile florăriei moderne permit ca florile să fie utilizate atât pentru crearea compozițiilor solo, cât și a compozițiilor in diferite culori.

Buchete de mireasă

Vrei să faci ca nunta ta să fie unică și de neuitat, sa-i impresionezi pe toti oaspeții fără nicio excepție? Nu trebuie să cheltui mulți bani și timp pentru asta, ci apeleaza la florarii florariei online OkFlora care iti vor realiza un buchet de nuntă original. Printre cele mai originale sunt buchetele de mireasă violet cu nuanțe mai mult sau mai puțin saturate (ametist, lavandă, mure). Culoarea liliacului este identificată cu tinerețea și prospețimea. Conform limbajului florilor, această nuanta simbolizează dorința de a umple literalmente sentimentele și gândurile persoanei dragi, personifică pacea, tăcerea, pacea interioară și liniștea sufletească. Nu acestea sunt trăsăturile pe care le caută viitorii soti unul în celălalt? Aceasta este ceea ce își doresc pentru viața de familie. Dacă si tu crezi in  limbajul florilor sau pur și simplu iubesti nuanțele de liliac, acorda preferință buchetului de mireasa violet cu trandafiri albi.

Când sunt potrivite compozițiile violet

Dacă decizi sa dai preferință buchetului de mireasa in nuanta violet, ar trebui să acorzi o atenție deosebită compatibilității sale cu alte nuanțe importante ale sărbătorii nunții si a gamei generale de culori. Cel mai bine este să utilizezi o compoziție de plante cu o nuanță de liliac în combinație cu tonuri de alb, portocaliu, roz și galben deschis.