Coafuri de sezon pe care trebuie sӑ le ȋncerci

Coafuri de sezon pe care trebuie sӑ le ȋncerci

Pӑrul și aranjarea lui au fost dintotdeauna forme de exprimare ȋn societate. Astfel, ȋn funcție de evenimentul sau de momentul din an ȋn care ești, poți sӑ te coafezi diferit. Dacӑ adori sӑ te joci cu modul ȋn care ȋți aranjezi pӑrul, atunci alege cȃteva coafuri specifice sezonului actual pe care nu trebuie sӑ le ratezi. Antica Hair Studio oferӑ posibilitatea de a avea pӑrul de fiecare datӑ diferit. Te poți bucura de modul inedit și frumos pe care ȋl ai, alӑturi de specialiștii de la salon.

Te poți bucura ȋn acest sezon de ȋmpletituri frumoase

Una dintre cele mai cunoscute forme de a aranja pӑrul, este ȋmpletitura. Aceasta poate sӑ difere ȋn funcție de locul ȋn care te duci sau de obiceiurile din anumite zone. Astfel, dacӑ vrei sӑ participi la o nuntӑ popularӑ, poți ȋmprumuta din formele pe care le adorau femeile din trecut. Codițele ȋmpletite egal, cȃte douӑ aduse ȋn partea din fațӑ, era tradiționale pentru fetele din Romȃnia. O altă variantӑ pe care o poți alege este cea legatӑ de ȋmpletiturile pe tot capul, care au originea ȋn alte tipuri de culturi. Modul de organizare, secțiunile sau numӑrul codițelor este variabil ȋn funcție de ceea ce vrei sӑ exprimi. Pentru aceastӑ varӑ poți opta pentru ȋmpletituri lejere, fӑrӑ o structurӑ rigidӑ sau definitӑ. Ele pot sӑ fie adunate ȋntr-o singurӑ parte sau chiar realizate sub formӑ de coronițӑ.

Buclele sunt perfecte pentru ocaziile speciale

Buclele sunt alegerea perfectӑ pentru orice tip de eveniment. Ele sunt elegante, aratӑ rafinament și finețe. Vei fi oricȃnd remarcatӑ dacӑ ai bucle, indiferent de lungimea pӑrului tӑu. Acum, ȋn aceastӑ varӑ, poți alege buclele mari, lejere și nedefinite. De asemenea poți cere sӑ ți se creponeze tot pӑrul sau anumite bucӑți, ȋn funcție de modul de aranjare și de ȋmbracӑmintea ta. Orice eveniment va fi o bucurie, dacӑ pӑrul tӑu este pus ȋn mȃna unui hair stylist.

Pӑrul parțial prins și bucle lejere

Pentru a exprima feminitate la cel mai ȋnalt nivel, alege sӑ folosești o coafurӑ tinereascӑ și ușor de realizat. Aceasta este făcutӑ simplu, cu bucle mari sau mici și cu o prindere parțialӑ a pӑrului ȋn partea de sus a capului. Te vei bucura de aceastӑ variantӑ de prindere cu rochii maxi de varӑ, cu texturi lejere din in sau din mӑtase. Poți sӑ accesorizezi pӑrul cu sandale aurii sau cu genți de paie, precum și cu machiaj bazat pe culori deschise, fluide.

Coafatul cu placa lejer, pentru fiecare zi

Placa este o formӑ ușoarӑ de a aranja pӑrul. Un specialist te poate ajuta sӑ ai grijӑ de pӑrul tӑu. El va aplica cele mai bune produse pentru protecția pӑrului tӑu. La Antica Hair Studio poți sӑ gӑsești o echipӑ de oameni dedicați și pasionați. Coafatul cu placa poate sӑ fie realizat pentru a ȋndrepta complet pӑrul sau pentru a crea anumite onduleuri specifice acestui stil de lucru. Astfel poți sӑ participi la orice gen de ȋntȃlnire importantӑ ȋntreaga zi.