Cu cele mai bune 5 perforatoare, fiecare foaie este la locul potrivit

Cu cele mai bune 5 perforatoare, fiecare foaie este la locul potrivit

Ca parte a instrumentelor pentru arhivarea documentelor pe hartie, este important sa selectati cu atentie cel mai bun perforator in functie de nevoile tale. In acest context, trebuie luate in considerare unele aspecte fundamentale, cum ar fi numarul de gauri care pot fi facute si grosimea hartiei pe care dispozitivul este capabil sa le perforeze. Nu este intotdeauna posibil sa renuntati la hartie pentru redactarea documentelor si, in acest sens, este foarte important sa aveti intotdeauna sub control acele aspecte referitoare la arhivare. Poate ca este de prisos sa subliniem, in acest sens, ca achizitionarea unui perforator cu 4 gauri pentru hartie A4 este cu siguranta mai frecventa (pentru tipul de liant cu 4 inele in loc de cele cu 2 inele), dar pentru scopuri speciale cum ar fi grosime mare sau pentru materiale din piele sunt necesare alte tipuri de mecanisme. Perforatoarele sunt obiecte de birotica foarte importante si nu pot lipsi din niciun birou. Recomandarea noastra este aceea de a alege doar perforatoare de foarte buna calitate care sa reziste cat mai mult.

 1. Esselte Perforator – Cel mai bun pentru robustete

Acesta este un model realizat complet din metal robust, care va permite sa gauriti patru gauri pentru a stoca foile in cosurile inelare. Cu tija gradata la baza structurii, formatul dorit este selectat cu precizie, alegand intre A3 sau A4. Confettiul este colectat in recipiente deosebit de mari. Capacitatea maxima este de 25 de coli.

 • Gauri: 4
 • Format: A3 / A4
 • Capacitate: 25 coli

 

 1. Leitz perforator – Cel mai bun pentru documente cu volum mare

Este un model elegant cu doua gauri, din otel, ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Sistemul patentat cu dubla prindere si stantele ascutite reduce efortul de gaurire cu 15%, permitand astfel utilizarea prelungita fara oboseala. Robust si fiabil, are o capacitate mare de perforatie, egala cu 40 de coli. Diametrul gaurilor este de 5,5 mm. Are un ghidaj de blocare sigur si o citire clara in doua culori a formatelor: A4, A5.

 • Gauri: 2
 • Format: A5 / A4
 • Capacitate: 40 coli

 

 1. Bind perforator – Cel mai bun pentru ghidare precisa

Cu structura sa robusta din metal negru, acesta garanteaza durabilitate maxima chiar si in cazul utilizarii deosebit de intense. Este potrivit pentru formatele A5, A6 si A7, are o dimensiune de aproximativ 19 x 6 x 3 cm. Ghidul sau practic practic va permite sa selectati formatul dorit cu precizie maxima. Deci va poate fi de ajutor extrem de mult.

 • Gauri: 6
 • Dimensiune: A5 / A6 / A7
 • Robust

Cu aceste perforatoare vei reusi cu siguranta sa te bucuri de articolul cumparat pentru foarte mult timp deoarece calitatea este una foarte buna. Aceste perforatoare rezista mult timp, chiar si la utilizari intense. Recomandam de asemenea cumpararea produselor de calitate pentru birouri astfel incat angajatii sa nu ramana niciodata fara consumabile. Poti cumpara mai multe perforatoare, astfel incat sa ai unul de rezerva mereu, pentru orice situatie.