Cum sa alegi fotograful pentru botezul copilului?

sedinte foto bebelusi

Organizarea unui botez presupune suficient de multă bătaie de cap pentru că toate lucrurile să fie perfecte la final. Fie că vorbim despre disponibilitatea unui preot la biserica, fie că vorbim despre găsirea unei locații pentru petrecerea de botez sau de găsirea unui fotograf botez care să surprindă cele mai importante momente ale botezului, toate acestea sunt detalii care trebuiesc organizate din timp astfel încât totul să fie impecabil în ziua botezului. Prin urmare, dacă ai stabilit deja dată când bebelușul urmează a primi numele unui creștin, este oportun să începi să te concentrezi pe alegerea unui fotograf botez profesionist.

Atunci cand organizati un botez sunt foarte multe de facut, trebuie sa tineti cont si de cele mai mici detalii pentru ca totul sa iese perfect, asa cum v-ati dorit. Incepeti organizarea evenimentului din timp, atat rezervarea bisericii, a localului, a formatiei, dar si a fotografului si cameramanului care va filma.

Puteti alege o echipa foto video sau separat, important este sa aiba experienta in imortalizarea botezului. Nu lasati acest aspect la voia intamplarii, nu va bazati pe prietenul care si-a cumparat o camera DSLR sau mirrorless si vrea sa-l testeze la eveniment, aceasta este treaba de profesionisti, doar ei se pot descurca bine in astfel de imprejurari.

Un fotograf de botez va stii cum sa surprinda fiecare moment, are experienta in compozitie, pozitionare, setari, astfel incat la final sa va ofere fotografii de calitate. Ganditi-va ca botezul nu se poate repeta in cazul unui esec, de aceea este foarte important sa alegeti un fotograf bun.

Nu este simplu sa fii fotograf botez, trebuie multa pregatire, experienta, inseamna un fotograf cu multa raspundere. Un fotograf de botez va fi prezent tot timpul in ziua botezului astfel incat nu va rata nici un moment, este discret si va poate oferi idei pentru sedinte foto bebelusi.

Botezul si petrecerea in sine are parte de multe momente simpatice si hazlii pe care fotograful nu va ezita sa le fotografieze. Toate aceste fotografii vor deveni in timp niste foarte apreciate de catre toata familia, dar mai ales de micul botezat care va creste si va privi cu tandrete aceste amintiri de la inceputul sau de viata.

Un botez inseamna mai mult decat o petrecere, inseamna emotie si dragoste, tandrete si puritate. Toate acestea stari sufletesti trebuie surprinse de un fotograf, de un artist care va sti cum sa surprinda cu delicatete totul in poze unice si nemuritoare.