DE CE TIP DE SERVICII DE REMORCARE AM NEVOIE?

DE CE TIP DE SERVICII DE REMORCARE AM NEVOIE?

Dacă v-ați găsit într-o situație în care vehiculul dvs. are nevoie de tractare, asigurați-vă că căutați o companie de servicii de tractare sibiu cu experiență, de încredere și profesională în zona dvs. Înainte de a începe căutarea companiei potrivite, ar trebui să decideți ce tip de remorcare se potrivește cel mai bine situației dvs. Iată cele mai frecvente patru servicii de remorcare utilizate astăzi.

Remorcarea cu platformă este cea mai utilizată soluție de remorcare. Remorcile cu platformă au un pat lung gol în spate, care este acționat cu ajutorul sistemului hidraulic. O mașină poate fi condusă pe rampa patului dacă este încă funcțională. În caz contrar, camionul îl poate trage în sus, atâta timp cât este posibil să setați mașina în treapta de viteză neutră. Nu există niciun contact direct între mașină și drum în timpul remorcării, ceea ce face ca tractarea cu platformă să fie cea mai sigură și mai convenabilă soluție în multe cazuri. Este cel mai potrivit pentru mașinile care au dezvoltat probleme mecanice neașteptate în timpul conducerii, accidente de mașină sau pur și simplu pentru transportul unei mașini de la punctul A la punctul B atunci când șoferul nu se află în starea corectă de utilizare a vehiculului.

  1. Camioanele cu cârlig și lanț funcționează folosind un lanț retractabil lung cu un cârlig pe capăt, care este atașat sub partea din față sau partea din spate a vehiculului. O parte este ridicată în aer și mașina este trasă de roțile care rămân la sol. Această metodă de remorcare exercită o presiune mare asupra vehiculului și poate duce la zgârieturi, piese deformate sau bucăți rupte. De aceea, o astfel de metodă de remorcare este cea mai potrivită dacă daunele suplimentare nu sunt o problemă, de exemplu, dacă vehiculul este adus de o firmă precum servicii de tractare într-o curte de gunoi sau într-un magazin pentru a fi folosit pentru piese.
  2. Camioanele de remorcare cu roți folosesc o metodă similară cu cârligul și lanțul, dar în loc de cârlig, există un jug metalic conceput pentru a trece sub roțile motoare ale mașinii și a le ridica. Această abordare nu pune presiune pe o parte a mașinii. Este o alternativă excelentă la cârlig și lanț cu caracteristici de siguranță suplimentare furnizate.
  3. Remorcile integrate au o axă suplimentară concepută pentru a oferi rezistență și stabilitate la tractarea vehiculelor grele, cum ar fi platformele și autobuzele.