Despre simbolul ascuns al Brasovului

Despre simbolul ascuns al Brasovului

La ce va ganditi cand auziti Brasov? La Biserica Neagra, la Turnul Sfatului? Poate la ursii pe care chiar ii poti intalni la poalele Tampei, si ei in plimbare ca si tine?

Eu, ca un ciudat ce sunt, ma gandesc la scoala de soferi. Scoala de soferi Brasov imi sta scris in fata ochilor cu litere aurite, uneori chiar luminoase. Pentru ca asta a fost marea mea incercare pe perioada sederii mele acolo.

Amenintarea carnetului, de care ma temeam ca stiti voi cine de tamaie, a planat o vreme deasupra mea, pana cand s-a decis sa transforme tensiunea in certitudine de groaza – al meu loc de munca a ajuns sa necesite permis. Noptile in care aveam cosmaruri despre cum sunt nevoit sa conduc si fac asta deplorabil, cu urmari grave, s-au permanentizat. La fel si starea mea de anxietate generalizata, alimentata de siguranta faptului ca nu e de mine si ca probabil o sa incurc frana cu acceleratia, casapind un batalion de pietoni.Despre simbolul ascuns al Brasovului

Sa ii dea Dumnezeu sanatate colegului care m-a trimis la scoala de soferi InstructorulTau.ro, ca destept si bun om a fost. Probabil ca pe mine ma iubea si pe angajatii de acolo nu, pentru ca zau ca nu inteleg cum de a facut recomandarea asta, stiind cat sunt de panicat. Pentru mine ea a fost mana cereasca, m-a dus la probabil singurul loc unde lumea m-a suportat cu toata nebunia cu care veneam la pachet. Au raspuns, frate, la toate intrebarile mele, indiferent cat de stupide sau redundante. Au explicat manevre de sute de ori, in diferite feluri, pana ceva s-a intiparit cum trebuie in capsorul meu plin de spaime. Au inlocuit cumva treptat temerile cu doze mici de siguranta, care s-au acumulat rezultand intr-un sofer decent, capabil sa ia deciziile corecte si scapat de scenariile horror care il bantuisera ani de-a randul.

Da, conduc. Nu pot spune ca ma relaxeaza, dar nici nu e sursa de stres, ceea ce e nesperat de bine, daca nu chiar de-a dreptul miraculos. Mergeti la ei, merita toti banii!