Dotarea corespunzătoare a spațiului medical – necesitate de bază atât pentru pacienți, cât și pentru personal

Dotarea corespunzătoare a spațiului medical - necesitate de bază atât pentru pacienți, cât și pentru personal

Mediul spitalicesc este pentru cei mai mulți pacienți unul neplăcut, dată fiind asocierea instantă care se face cu problemele de sănătate. Drept urmare, nevoia de internare vine la pachet cu un disconfort fizic și psihic major care poate fi diminuat printr-o abordare prietenoasă din partea personalului, dar și prin felul în care salonul este pregătit pentru șederea lor. Pentru ca a doua cerință să poată fi îndeplinită, MLM Medical a pregătit o selecție variată de paturi de spital reglabile!

Cum poate un pat să îmbunătățească perioada de internare pentru pacient?

Gradul de confort pe care un pacient îl resimte pe durata internării poate să îi influențeze în bine sau în rău întreaga experiență. Paturile reglabile sunt un detaliu prin care șederea devine mai ușoară datorită faptului că poziția poate fi adaptată constant după cerințele acestuia în așa fel încât durerea să fie diminuată și confortul sporit. 

Patul potrivit poate eficientiza intervențiile medicale 

Posibilitatea de reglare a patului este un avantaj și pentru medici datorită faptului că permite adaptarea nivelului și a posturii după cerințe specifice. Montarea branulei devine mai ușoară, efectuarea injecțiilor sau a altor proceduri este facilitată tocmai datorită acestui aspect.

MLM Medical propune o gamă variată de paturi reglabile

Pentru a răspunde tuturor nevoilor pacienților și medicilor deopotrivă, MLM a conturat o gamă variată de paturi reglabile pentru fiecare secție care presupune servicii de internare. Sunt disponibile paturi electrice, mecanice sau multifuncționale, alegerea dintre acestea făcându-se în concordanță cu nevoi specifice. Patul de spital cu platformă pe patru secțiuni, dintre care două reglabile manual, este una dintre cele mai versatile și eficiente opțiuni care poate fi integrată în orice salon, oferind un grad de satisfacție ridicat pacienților. 

Dotarea corespunzătoare a spațiului medical - necesitate de bază atât pentru pacienți, cât și pentru personal

Toate produsele MLM sunt realizate în conformitate cu standarde înalte de calitate și siguranță, sunt certificate și avizate de Ministerul Sănătății, utilizarea acestora fiind ferită de orice risc.

Plasează o comandă în doar câteva minute

Procesul de compărare pe site-ul MLM este foarte simplu și rapid tocmai pentru a putea prezenta soluții eficiente chiar și în cazul situațiilor de urgență. Drept urmare, este nevoie doar de o analiză detaliată a opțiunilor de paturi disponibile, pentru ca ulterior comanda să poată fi finalizată prin completarea unui formular tipizat. Livrarea se face rapid la adresa indicată, în termen de câteva zile lucrătoare, oriunde în țară, costul de transport calculându-se personalizat în funcție de greutatea coletului.

Pentru o colaborare și mai eficientă, MLM poate deveni distribuitor pe termen lung pentru instituții medicale, procedura de comandă simplificându-se și mai mult în acest caz.

Comandă paturi reglabile de calitate superioară pentru cabinete, spitale și clinici de la MLM Medical!