Este timpul sa iti reinoiesti garderoba

Este timpul sa iti reinoiesti garderoba

Toata lumea isi schimba stilul in timp. Uneori se schimba din necesitate profesionala, cum ar fi trecerea de la scoala la munca, dar de multe ori ne schimbam stilul de-a lungul vietii si in functie de etapele prin care trecem. Este posibil sa simti ca hainele nu mai reflecta cine esti, sau simti nevoia de o schimbare in viata de zi cu zi.

Actualizarea stilului tau te poate face sa te simti mai alert si gata pentru provocarile profesionale. Te poate face, de asemenea, sa te simti destul de increzator, si foarte bine in pielea ta. Verificati sfaturile de mai jos, pentru un upgrade de stil aproape fara efort.

Reflectati asupra garderobei

Incepeti prin a reflecta asupra stilului actual. Fa doua liste care sa contina ce aveti nevoie intr-un dulap: o lista ar trebui sa includa imbracaminte si accesorii, care este necesar apentru stilul tau de viata (de exemplu pantaloni pentru lucru, colanti lana pentru petrecerea timpului liber, cizme de ploaie pentru primavara, sau pantaloni scurti din bumbac pentru vara).

A doua lista ar trebui sa descrie estetica-ceea ce dvs. doriti ca aceste elemente sa arate. Daca nu ati definit stilul personal, verifica acest ghid care iti va fi extrem de util.

Evalueaza imbracamintea si tinutele pe care le ai acum

Ganditi-va la ceea ce ai purta cel mai mult in timpul unei saptamani. Evaluati cu mare atentie hainele pe care le detineti deja pentru a descoperi ce anume va lipseste.

Odata ce stii ce porti in mod regulat, adreseaza-ti o intrebare esentiala: ce schimbare ai putea face in garderoba ta? Cautam cea mai mare rentabilitate a investitiei aici: cea mai mica schimbare care va face cea mai mare diferenta. Gaseste inspiratia de care ai nevoie pe cjvs.ro.

Pantofii, de exemplu, de multe ori au un impact foarte mare asupra intregii tinute. Intotdeauna trebuie sa ai foarte mare grija la accesoriile pe care le alegi. Acestea au puterea de a schimba o tinuta banala intr-una extraordinara.

Cumpara elemente noi treptat

Cumpara un articol acum, si apoi uita-te la bugetul dvs. si calculeaza cam cati bani ai avea la dispozitie sa cheltuiesti in fiecare luna pentru imbracaminte. Chiar daca va puteti permite sa inlocuiti totul dintr-o data, nu te grabi sa faci cumparaturi multe deodata. Incearca sa cumperi haine si in extra sezon pentru a le prinde la reduceri. Astfel, vei avea posibilitatea de a cumpara mai multe articole vestimentare la preturi mici.

Integrarea elementelor noi treptat

Daca iti schimbi stilul vestimentar, atunci este important sa faci acest lucru treptat. Nu incepe chiar acum sa porti doar hainele cele noi. Poarta-le treptat pana ce te obisnuiesti cu noul stil. Totodata, incearca sa consulti mai multe site-uri de moda pentru mai multa inspiratie.

In acest mod, vei stii ce tinute sa alegi care sa se potriveasca excelent cu personalitatea ta si cu activitatile pe care le desfasori. Nu trebuie sa porti ceva doar pentru ca este in trend. Poarta mereu haine care iti evidentiaza atuurile si care te fac sa te simti minunat in pielea ta.