Fotolii medicale pentru recoltare sange de calitate, ergonomice si confortabile, numai pe mlm-medical.ro

Fotolii medicale pentru recoltare sange de calitate, ergonomice si confortabile, numai pe mlm-medical.ro

Spitalele, precum si cabinetele medicale trebuie sa fie suficient de echipate pentru a primi pacienti, mai ales atunci cand vorbim despre centre pentru recoltare de sange. Din acest motiv, mobilierul medical este la fel de important ca ingrijirea si tratamentul acordat bolnavilor. Pentru orice analiza biologica, pacientul trebuie asezat pe un scaun de colectare conceput in acest scop. Acest lucru va facilita testul de sange, dar si celelalte tipuri de probe biologice care trebuie prelevate. Astfel, va propunem sa alegeti fotolii medicale pentru recoltare sange, pentru un plus de utilitate si confort al pacientilor in centrul dumneavoastra,

Aceste scaune speciale sunt disponibile in doua modele principale, pe de o parte modele cu reglare electrica sau hidraulica (la nivelul inaltimii) si, pe de alta parte, modele fixe. Acest tip de scaun recoltare sange, dedicate prelevarii probelor de sange, sunt disponibile intr-o versiune electrica sau hidraulica. Avantajul este de a putea regla rapid inaltimea scaunului si inclinatia spatarului in functie de greutatea sau inaltimea pacientului, precum si de tipul probei care trebuie prelevata in laboratorul de analize medicale.

Fotolii medicale pentru recoltare sange de calitate, ergonomice si confortabile, numai pe mlm-medical.ro

Pentru confort si siguranta maxima pentru pacient, este recomandabil sa protejati intotdeauna acest tip de scaun recoltare sange, atunci cand extrageti probe biologice. Obiectivul este evident, anume evitarea oricarui risc de contaminare. In plus, scaunul poate fi curatat cu usurinta. Pentru a face acest lucru, este indicat sa optati pentru o protectie din plastic transparenta pentru scaun sau chiar huse pentru fotolii medicale. Anumite modele de fotoliu medical dedicate extragerii probelor de sange sunt la o inaltime fixa. Sunt mai putin costisitoare, dar sunt totusi ergonomice. Din punct de vedere estetic, acestea sunt echipate cu tapiterie la fel de confortabila, precum un scaun mecanic. De asemenea, scaunele pentru recoltare sange clasice sunt suficient de bine echipate, chiar daca pozitia lor nu poate fi reglata ca la modelele electrice.

Baza centrala este realizata din otel de buna calitate si rezistent. Spatarul, pe de alta parte, este in general reglabil la diferite niveluri. In plus, pozitia poate fi reglata prin intermediul sistemelor mecanice ce confera siguranta pacientului. Mai mult, acste fotolii medicale pot fi daptate pentru diferite situatii si concepute pentru a garanta confortul maxim pacientului dumneavoastra. Deci, aceste scaune pot fi reglabile sau cu inaltime fixa. De asemenea, pot fi echipate cu rotile cu frane pentru o miscare usoara si stabilitate buna. Procesul de recoltare de sange poate fi unul ce induce o oarecare anxietate, asa ca in acest caz detaliile conteaza si este necesar ca  scaunul de prelevare sa  fie confortabil si ergonomic, astfel incat totul sa mearga cat mai bine pentru pacient, ca si pentru medic. Alege scaune pentru recoltare de sange de la MLM Medical si ofera-le pacientilor tai experiente pozitive!