Iata 3 produse de papetarie care pot transforma un startup intr-o afacere de succes!

papetarie

Un office manager cu experienta stie intotdeauna ca functionalitatea spatiului de lucru poate face diferenta dintre succesul unui business si ingreunarea fiecarui task zilnic, indiferent de domeniul de activitate al firmei.

Astfel, atunci cand vrei sa sporesti productivitatea startup-ului tau, trebuie sa te asiguri ca fiecare membru al echipei are acces la produsele si accesoriile esentiale de papetarie, ori de cate ori are nevoie. O buna organizare si un mediu de lucru “aerisit” vor duce la sporirea eficientei fiecarei afaceri.

Exista foarte multe medii de lucru aglomerate si slab organizate, in care multi angajati isi pierd concentrarea din cauza faptului ca nu gasesc obiectele de papetarie, actele sau documentele necesare.

Daca si tu lucrezi intr-un astfel de birou, trebuie sa stii ca exista cateva solutii la care poti recurge pentru a indrepta situatia. Tocmai de aceea, specialistii de la Viamond iti vor sugera, in randurile urmatoare, 3 produse care pot contribui la cresterea productivitatii startup-ului sau afacerii tale.

Mape si dosare din carton pentru arhivarea documentelor

Categoria de mape si dosare include atat dosare simple, de tip plic, cat si mape A4 sau dosare cu sina, alaturi de alte produse si accesorii de papetarie similare. Astfel, daca vrei sa decongestionezi activitatile de la birou, comanda aceste produse si eficientizeaza workflow-ul echipei.

Bibliorafturi

Bibliorafturile te ajuta sa clasifici dosarele importante in ordine alfabetica sau cronologica, dar contribuie si la un aspect ingrijit si profesionist al spatiului de lucru. Aceste obiecte pot avea mai multe formate (A4 sau A5), putand fi ordonate si in functie de culori.

Un cod de culori iti poate usura foarte mult activitatea zilnica daca, de exemplu, alegi sa organizezi documentele furnizorilor, ale clientilor si ale distribuitorilor folosind o culoare specifica pentru fiecare. In plus, multe dulapuri si fisete metalice sunt special concepute pentru a acomoda bibliorafturile in cel mai eficient mod cu putinta, economisind spatiu important.

Bibliorafturile sunt produse de papetarie robuste si durabile, care pot proteja documentele si pot fi folosite de-a lungul anilor, fiind o investitie inteligenta pe termen lung. In plus, marii furnizori iti pun la dispozitie bibliorafturi realizate de cei mai importanti producatori din domeniu, precum Herlitz, Elba, Leitz sau Donau, sporind calitatea si durabilitatea.

Cutii pentru arhivare

In functie de dimensiuni, cutiile de arhivare iti ofera posibilitatea de a organiza totul in doar cateva minute, fiind printre cele mai practice accesorii. Nu sunt utile numai in momentele in care vrei sa muti activitatea intr-un alt sediu, intrucat cutiile pot fi folosite atat pentru depozitarea colilor si fiselor, cat si pentru organizarea obiectelor folosite mai rar (perforatoare, capsatoare etc).

Tocmai de aceea, marii furnizori pun la dispozitie cutii de arhivare in diferite forme, dimensiuni si culori potrivite oricarui spatiu business.

Daca productivitatea este scopul principal, atunci echipa trebuie sa lucreze in cele mai bune conditii, avand la indemana toate accesoriile necesare unei desfasurari eficiente a activitatii. Tocmai de aceea, produsele de papetarie prezentate mai sus sunt indispensabile pentru orice startup, pe langa consumabile sau mobilier pentru depozitare.