Recapata-ti mobilitatea cu ajutorul unui rolator ortopedic

Recapata-ti mobilitatea cu ajutorul unui rolator ortopedic

Persoanele varstnice, invalizii care sufera de dizabilitati locomotorii, persoanelor cu o conditie fizica slaba si precara, le este recomandat sa utilizeze un rolator ortopedic. Acesta este un cadru care poate sa redea mobilitatea dar si pofta de viata.

Mai ales daca, in calitate de varstnic, iti plac plimbarile, cu ajutorul unui rolator ortopedic vei putea sa te deplasezi in siguranta oriunde. Deplasarea fara un pic de ajutor din partea unei alte persoane te va ajuta sa iti recapeti increderea in sine.

 

Un rolator ortopedic, solutia ideala pentru a recastiga mobilitatea

Un rolator ortopedic este un cadru de mers dotat cu roti pe fiecare dintre cele patru laturi ale sale. Cel mai bine este sa investesti intr-un model pliabil care poate sa fie depozitat si transportat cu usurinta dintr-un punct in altul.

Pentru varstnici este un ajutor de nadejde si o investitie inteligenta intrucat unele modele pot sa fie dotate si cu o geanta de transport, foarte utila mai ales pentru cei care nu au norocul sa aiba un sprijin alaturi si trebuie sa faca cumparaturile singuri.

Un astfel de rolator ortopedic trebuie sa fie cat mai stabil si realizat din materiale de calitate, astfel incat sa fie un sprijin cat mai bun indiferent de cat de dificila ar fi deplasarea. Un rolator ortopedic este un aliat de nadejde si pentru persoanele care de curand au trecut printr-o operatie mai complicata.

Modelele moderne de cadruri de mers includ si un scaun care este potrivit pentru a fi cat mai practic atunci cand un varstnic se deplaseaza. Rolatoarele sunt ideale pentru a fi utilizate in mediul exterior pe orice tip de suprafata, chiar si pe cele care prezinta denivelari sau sunt inegale.

Deplasarea cu ajutorul unui astfel de rolator permite stabilitate pe toata durata utilizarii, fara sa fie necesar sa incetineasca. De asemenea, sunt ideale pentru persoanele care nu pot sa se bazeze decat pe forta mainilor deoarece cadrul va face toata munca in locul lor.

Pe piata pot sa fie gasite mai multe tipuri de rolator ortopedic, unele fiind dotate cu trei sau chiar patru roti. Spre deosebire de un cadru de mers conventional, cele cu roti si dotate cu mai multe tipuri de accesorii sunt mult mai avantajoase ca achizitie. Chiar daca pretul lor este putin mai mare, vor asigura o mobilitate maxima seniorului care le utilizeaza.

Un rolator ortopedic poate sa fie utilizat atat in interior cat si in exterior fiind o solutie foarte buna pentru a le reda independenta. Pentru un varstnic este foarte neplacut sa fie neputincios iar un rolator ortopedic poate sa ii redea speranta ca nu este chiar atat de neajutorat.

Alege un model de calitate si dotat cu accesorii esentiale pentru ca varstnicul sa isi recapete independenta si suntem siguri ca va fi un cadou excelent. Poate sa fie un ajutor de nadejde care sa permita o deplasare in siguranta ori de cate ori este necesar, fara supraveghere din partea unei alte persoane.