Tipuri de capace WC care poti sa le alegi si pentru casa ta

Tipuri de capace WC care poti sa le alegi si pentru casa ta

Atunci cand in casa se strica ceva este destul de neplacut. De multe ori, acest lucru poate sa se intample in momente in care te astepti cel mai putin. Daca trebuie sa cumperi capace WC noi trebuie sa stii ca producatorii au oferit posibilitatea de a alege un model performant de pe laguna.ro  si aliniat cu tehnologia din ziua de astazi.

Desi alegerea unui capac de toaleta poate sa para o investitie destul de banala, in momentul in care incepi sa faci cercetari pe internet ajungi la concluzia ca sunt foarte multe tipuri. Cu siguranta, in momentul achizitonarii unor capace WC trebuie sa tii cont de o serie de aspecte precum modelul, forma si dimensiunea, materialul din care este fabricat si facilitatile oferite.Tipuri de capace WC care poti sa le alegi si pentru casa ta

Pentru a-ti usura cautarile si sa gasesti modele de capace WC potrivite pentru baia ta am creat o lista cu cele mai populare modele pe care poti sa le gasesti la ora actuala.

Capace WC cu folie

Un prim model este reprezentat de cele cu folie. Acesta este un tip de capace WC care ofera o utilizare igienica a toaletei. Prin actionarea unui buton, capacul de toaleta va fi imbracat cu o folie. In special daca se adreseaza unui loc public atunci cand toaleta este impartita cu mai multe persoane. Modelul de capac pentru toaleta cu folie functioneaza pe baza unui acumulator.

Modele de capace WC cu lumini

Acest tip de capace WC sunt foarte utile mai ales atunci cand nu doresti sa aprinzi lumina pentru a nu deranja ceilalti locuitori din apartamentul tau. Acest model are in dotare niste LED-uri care sunt dispuse pe partea superioara a capacului. Este un model care este util si pentru persoanele varstnice dar si pentru copii.

Capace WC pentru copii

Acest model este prevazut cu doua capace de dimensiuni diferite: unul pentru adulti de dimensiuni normale si inca unul pentru copii de dimensiuni mai mici. Capacul cel mic este integrat in cel mare iar cei mici vor putea sa utilizeze toaleta intr-un mod mult mai confortabil. Atunci cand toaleta nu este folosita de copii, copacul mic poate sa fie prins magnetic de partea exterioara.

Capace WC cu margini inalte

Acest model este conceput special pentru persoanele care sufera de afectiuni de spate. Cu cat suprafata capacului este mai crescuta cu atat este nevoie de un efort mai mic pentru a te ridica de pe toaleta. Implicit, spatele va fi mai putin solicitat.

Capace WC cu odorizant

Modelul de capace WC cu odorizant este prevazut cu un filtru de carbon, un ventilator cu senzori sau fara si un spray recipient care improspateaza mirosul. Mirosurile neplacute vor fi absorbite iar in locul lor va fi pulverizat un miros placut.

Acestea sunt doar cateva modele care pot sa fie utilizate pentru sporirea confortului din baie. Cel mai bine este sa le alegi in functie de preferintele tale personale. In plus, trebuie sa te asiguri ca diametrul capacului de toaleta este potrivit cu diametrul vasului.