Tot ce ai nevoie sa cunosti pentru a cumpara kit-ul complet de machiaj

Tot ce ai nevoie sa cunosti pentru a cumpara kit-ul complet de machiaj

Trusa de machiaj a unei femei este una dintre cele mai apreciate posesiuni ale ei. Fie ca este vorba de o husa mica ideala pentru transport, fie de o valiza spectaculoasa plina de produse… Atunci cand cautati cele mai bune farduri, tineti cont de toate caracteristicile care le pot face sa fie performante si sa functioneze perfect pe piele, astfel incat make-upul obtinut sa reziste cat mai mult timp. Recomandarea noastra este sa nu alegeti produsele care au cel mai mic pret doar pentru ca sunt ieftine, deoarece este posibil ca acestea sa nu fie rezistente.

Aici iti spunem de ce ai nevoie in functie de faptul daca esti incepator, esti la un nivel intermediar sau esti deja un make-up artist. Ai nevoie si de rimeluri pentru un make-up interesant.

Daca tocmai intrati in lumea fascinanta a machiajului, exista anumite produse care sunt indispensabile. Aceasta lista poate fi scurta, dar contine elementele esentiale pentru a crea un aspect natural care evidentiaza atributele fetei tale. In plus, este o lista buna pentru un caz de calatorie mica.

– Rimel.

– BB crema sau baza usoara.

– Creion dermatograf.

– Un duo de umbre.

– Un creion si gel pentru sprancene.

– Un burete pentru machiaj.

– Balsam de buze.

– Pensete.

– Un colorant pentru buze si obraz.

– Servetele de indepartare a machiajului.

 Esti deja Intermediar?

Faci asta de ceva vreme si ai imbunatatit-o si iti place! Aici veti gasi elementele pentru a va duce kitul la nivelul urmator. Dermatografia si conturul nu reprezinta o mare provocare pentru tine, dar mai sunt multe de invatat.

– Genele false..

– Iluminator.

– Corector.

– Baza ten mata.

– Un ruj indraznet.

– O baza de buze.

– Pudre si fard de obraz si crema.

– Un dermatograf lichid (cu varful pasla)

– O paleta de farduri de ochi.

– O perie pentru gene sau sprancene.

” Spray hidratant.

– Perie pentru baza machiajului.

– Perie pentru fard de ochi.

– Pensula pentru contur si fard de obraz.

– Pulberi compacte.

 Esti deja Expert

Este cineva in cautarea unui make-up artist? Nu conteaza daca ai luat cursuri traditionale sau ai devorat videoclipuri YouTube, stii cum sa gestionezi perfect problemele de machiaj. Inainte de a te dedica acestui lucru profesional, pregateste-ti valiza cu urmatoarele:

– Pigmenti in vrac.

– Gene false.

– Lipici pentru gene.

– Pieptene metalice pentru gene.

– Pulberi translucide.

– Spray pentru a fixa machiajul.

– O perie ventilator.

– Un exfoliant pentru buze.

– O paleta de rujuri.

– O paleta de contur.

– Gel pentru umplerea sprancenelor.

– O perie Kabuki.

– Dermatograf inclinat si perie pentru sprancene.

– Perie pentru a estompa umbrele.

– Perie stippling.

De asemenea vei mai avea nevoie de urmatoarele:

Ustensile de sustinere

  •  Servieta

O servieta sau o carcasa este principalul instrument pentru transferul si ingrijirea fiecarui element al kitului dvs. Ele sunt esentiale atunci cand vine vorba de organizare si de a avea orice element pregatit. In prezent, exista o mare varietate de dimensiuni, forme si culori, astfel incat nu veti avea nicio problema sa o alegeti pe cea care va place cel mai mult.

  •  Oglinzi

Element esential pentru fiecare persoana legata de machiaj. O oglinda nu poate lipsi din kitul de baza, deoarece cu aceasta veti observa procesul, dezvoltarea si rezultatul final.

  •  Crema hidratanta

Asa cum sugereaza si numele, acest produs va ajuta la hidratarea pielii inainte de a incepe procesul de machiaj.

  •  Tampoane

Tampoanele sunt instrumente extrem de utile atunci cand indepartati sau modificati orice parte a machiajului. Ele pot fi folosite chiar si pentru a estompa zone de pe ten.

  •  Alcool izopropilic

Acest element este utilizat pentru dezinfectarea tuturor instrumentelor de machiaj dupa utilizare. Este necesar sa-l aveti in trusa de baza pentru a evita deteriorarea ustensilelor.