Unde gasim Picturi de vanzare

Unde gasim Picturi de vanzare

Atunci cand vorbim despre arta gandul ne zboara la operelor marilor pictori sau sculptori si afirmam ca acestia definesc cel mai bine conceptul de arta. Este cu siguranta adevarat acest lucru, cum ca pictori precum Picasso, Rembrandt, Van Gogh, Monet sunt poate cele mai reprezentative nume ale artei din toate timpurile.
Dar trebuie sa ne gandim ca pe langa acestia au mai existat si altii care au fost, sau sunt, la fel de valorosi ca ceilalti dar care nu au avut un noroc asa de mare incat sa fie descoperiti si admirati.Iar cand ne referim la arta trebuie sa luam in considerare faptul ca la fel ca si pictura si sculptura, fotografia si nu in ultimul rand muzica trebuie sa fie recunoscute ca facand parte din domeniul artelor.

Cu siguranta unii dintre iubitorii de arta imi vor sustine cele spuse si altii ma vor acuza de preferentialism, dar va asigur ca nu aceasta este intentia acestor cateva randuri. Vreau doar sa subliniez importanta artei in viata noastra, de aceasta data prin intermediul picturii.
Se poate spune ca limbajul artei se modific? în func?ie de mesaj, de idee sau atitudine, folosind astfel, ca modalitate de exprimare desenul, pictura ?i fotografia, dar si faptul ca tema picturii  dicteaz? culorile.

Chiar daca si acestea din urma fac parte din domeniul artelor, pictura este, si se sustine cu certitudine, cea mai reprezentativa metoda prin care artistul isi poate exprima starile, pentru a le putea impartasi cu cei din jurul sau.