Cat de mult conteaza aspectul unghiilor si manichiura aleasa?

antica studio

Unghiile si manichiura aleasa pot fi considerate definitorii in ceea ce tine de aspectul femeilor, de aceea este important ca in permanenta sa se tina cont de modul in care acestea arata, care sunt ritualurile  fiecarei femei pentru intretinerea lor si ce culori alege fiecare pentru oje.

Daca pana nu demult, aspectul unghiilor si al manichiurii nu prezenta foarte mult interes, in zilele noastre exista aproape pe fiecare strada din orasele mari un salon manichiura unde femeile merg pentru a beneficia de cele mai bune tratamente pentru unghii si unde persoane specializate se pot ocupa de manichiura lor.

Totusi, daca nu iti permiti sa ajungi la Salon Antica Studio cel putin o data pe luna, este recomandat sa cunosti ce trebuie sa ai in vedere pentru a te bucura de unghii sanatoase si frumoase.

Cum trebuie sa arate unghiile sanatoase?

Fie ca alegi sau nu sa alegi o manichiura cu gel, una semipermanenta sau o oja obisnuita, este recomandat ca fiecare femeie sa aiba grija de modul in care unghiile ei arata.

De aceea, trebuie sa stii faptul ca o unghie sanatoasa are un aspect roz translucid, iar pentru a le ajuta sa creasca cat mai repede si sanatos trebuie consumate foarte multe alimente, legume si fructe, bogate in vitamine, calciu, fier, zinc sau acizi grasi esentiali.

Unghiile sanatoase cresc cu aproximativ 0.1 mm in fiecare zi, dar atunci cand exista anumite boli sau infectii in corp, acest lucru se intampla mult mai greu, iar aspectul unghiei este modificat.

Cum stii ce forma a unghiei ti se potriveste?

Pentru un aspect cat mai frumos al mainii si al manichiurii, trebuie sa inveti care este  cea mai buna forma a unghiilor tale.

Astfel ca, fie alegi sa mergi la un salon manichiura unde specialistii de acolo stiu ce este cel mai bine pentru tine, fie incerci sa iti dai seama de una singura, apeland la anumite sfaturi. Trebuie sa tii cont in primul rand de lungimea si grosimea degetelor, astfel incat unghiile sa le poata scoate in evidenta sau poti alege forma acestora tinand cont de forma cuticulei.

Daca vei alege sa mergi la Antica pentru manichiura, trebuie sa stii ca exista mai multe proceduri de care poti beneficia, fie simple, de intretinere  sau mult mai complexe, atunci cand se opteaza pentru aplicarea unghiilor false.

Ce culoare se potriveste unghiilor tale?

Atunci cand trebuie sa alegi o culoare, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, precum nuanta pielii, forma unghiilor, dar mai ales, tinand cont de tendintele in materie de manichiura ale acelui moment.

In general, daca ai o mana mai dolofana ti se recomanda sa folosesti oje in nuante pale, pe cand pentru mainile si degetele subtiri se recomanda nuante mai puternice.

Daca cele mai potrivite pentru tine sunt unghiile patrate, atunci poti opta pentru o oja in culori deschise, semimate.

Daca vei participa la anumite evenimente sau pentru diverse ocazii speciale, poti sa lasi imaginatia sa isi faca treaba si sa alegi o manichiura deosebita, eleganta si glamour.