Concentratia de nicotina din lichide pentru tigari electronice

Concentratia de nicotina din lichide pentru tigari electronice

Sunt o multime de motive pentru care trebuie sa renunti la tigarile clasice si sa treci la o tigara electronica. Milioane de persoane au facut deja acest important pas si acum se bucura de efecte mai putin nocive si de o experienta mai placuta. Totusi, chiar daca pare usor la prima vedere, atunci cand trebuie sa-ti alegi un kit potrivit de vaporizator si concentratia pentru lichide tigari electronice te poti confrunta cu mai multe necunoscute.

Este normal sa nu cunoscut anumite detalii, mai ales daca esti pus pentru prima data in postura de a alege un lichid care sa ti se potriveasca. Pentru aceste momente este indicat sa apelezi la sfaturile profesionistilor de la Vaperia.ro. Acest magazin online iti ofera o gama variata de produse pentru vapat, atat dispozitive, cat si accesorii, care sa-ti faca experienta mult mai placuta.

In categoria de lichide tigari electronice se incadreaza o multime de arome cu diferite concentratii, fiecare produs fiind potrivit pentru o anumita categorie de fumatori. Daca esti incepator este recomandat sa iti alegi un lichid cu o concentratie mai slaba de nicotina. La fel se intampla si atunci cand intentionezi sa vapezi foarte des.

Cum alegi concentratia de nicotina din lichide tigari electronice?

La fiecare produs din aceasta categorie trebuie sa analizezi cu atentie tabelul cu substante. In acest tabel vei gasi si informatii despre concentratia de nicotina. Intreaba specialistii din spatele magazinelor online, dar cere si sfaturile persoanelor care vapeaza de mult timp.

In functie de modul in care tu utilizezi o tigara electronica trebuie sa faci aceasta alegere. Sunt persoane care folosesc continuu e-tigara, atat timp cat bateria le permite sa faca acest lucru. Cu siguranta aceste persoane trebuie sa foloseasca un lichid cu o concentratie mica de nicotina.

Daca totusi folosesti vaporizatorul destul de rar si iti doresti ca in aceste momente sa simti putina tarie, alege lichide tigari electronice cu mai multe mg. Aceasta alegere iti apartine in totalitate si nu trebuie sa te lasi influentat de nimeni altcineva.

Mai exista si varianta in care iti rezervi o perioada in care testezi cat mai multe arome si concentratii pana ajungi la cea care iti ofera cea mai placuta experienta. Cert este ca nu trebuie sa te grabesti sa-ti achizitionezi lichide tigari electronice, ci sa faci aceasta alegere doar dupa ce te-ai documentat indeaproape despre aceste produse.