Cum să cumperi cât mai avantajos cadourile de Crăciun pentru cei dragi?

Cum să cumperi cât mai avantajos cadourile de Crăciun pentru cei dragi?

Sărbătorile de iarnă se apropie, deja în magazine au apărut produse specifice de Crăciun, iar în curând vom auzi peste tot colinde și alte melodii cu tematică specifică sezonului. Începe și goana după cadouri pentru cei dragi, cadouri de Crăciun care pot fi cumpărate încă din noiembrie, profitând de campaniile promoționale din magazine. Iată câteva sfaturi pentru a achiziționa în condiții cât mai avantajoase cadourile de Sărbători:

 

– Dacă plănuiești să cumperi cadouri constând în produse electroIT, cel mai bine este să faci achizițiile în luna noiembrie, când promoțiile la astfel de produse ajung să propună reduceri maxime. Indiferent dacă vrei să cumperi un smartphone, un laptop sau un cuptor cu microunde ori poate chiar o mașină de splălat vase, discounturile de Black Friday nu trebuie ratate.

 

– În cazul cadourilor specifice de Crăciun, cele cu produse de sezon, inclusiv decorațiuni, brazi artificiali, globuri, articole fashion cu tematică de Crăciun, articole de bucătărie legate de Sărbătorile de iarnă, cel mai bine este să nu te grăbești să cumperi în primul moment în care astfel de produse apar în ofertele magazinelor. De obicei, reducerile la astfel de articole apar în mai multe valuri succesive, ajungând la discounturi maximale în ultima săptămână înainte de Crăciun, căci retailerii vor să evite să rămână cu stocuri de acest fel.

 

– Nu te grăbi să cumperi până nu compari prețurile între mai multe magazine, căci campaniile promoționale se derulează în unele momente alternativ, iar fiecare comerciant include în promoții anumite produse de prim-plan, în timp ce la altele vizează o politică de adaos comercial mai mare.

 

– Dacă nu ai suficienți bani, evită soluțiile extreme (de exemplu amanet) și alege un credit rapid de nevoi personale, de mică valoare, cu rate fixe în lei. Un astfel de credit poate fi contractat imediat chiar online, pe https://www.credius.ro/. Creditele online oferite de Credius – un IFN cu experiență pe piața locală de creditare, cu birouri în multe localități din țară – se acordă extrem de repede, printr-un proces automat, disponibil non-stop. Banii pot intra direct pe cardul tău de debit. Nu mai depinzi de politica anumitor comercianți și de sisteme cu comisioane sau taxe, ci folosești un credit cu cost onest exprimat, 100% transparent, cunoscut din prima clipă, fără modificări de orice fel.

 

– Alege să faci cât mai multe cumpărături online, pentru că în e-commerce este mai ușor să faci comparații, deci să identifici cele mai bune prețuri. Mai mult decât atât, unele magazine chiar cunoscute în mediul offline (în special pe segmentul de fashion, dar nu numai) aleg să deruleze campanii de reduceri exclusiv online. În multe cazuri așadar, chiar și aceleași produse de la același comerciant sunt mai ieftine la comenzi pe internet decât în cazul cumpărării în mod tradițional din magazine fizice.

 

– Încearcă să faci o listă de cadouri de Crăciun și să nu uiți nimic și pe nimeni! Cu puțină organizare, eviți să cumperi cadouri în ultimul moment în orice condiții de preț sau să observi că s-au epuizat stocurile la produsele preferate pentru cadouri.