De ce ne plac palariile de plaja?

De ce ne plac palariile de plaja?

Ah, palaria de plaja. Este eleganta, confortabila si plina de alte beneficii. Multi oameni au probleme cu aceste palarii. Unele dintre aceste blocaje provin din notiuni preconcepute si neintelegeri. Iata de ce ne plac palariile de plaja si de ce ar trebui sa iti placa si tie.

O palarie de plaja va poate ajuta sa va protejati de razele UV dure

Daca nu ati auzit pana acum, razele soarelui pot provoca melanom si alte forme de cancer de piele. Chiar si atunci cand soarele nu iti coace celulele, iti coace pielea. Asta va va oferi cele mai grave tipuri de arsuri solare. In plus, ochii tai sunt, de asemenea, sub un bombardament constant din partea acelor raze. Atunci cand alegi palariile, alege si imbracaminte de plaja potrivita.

O palarie de plaja poate functiona ca o bariera naturala impotriva acestor lucruri. Palariile de plaja nu sunt construite la scara. Cea mai buna protectie impotriva soarelui va depinde de cativa factori.

Borul – Cu cat borul este mai lat, cu atat primiti mai multa protectie. Nu trebuie sa mergi dupa borurile uriase ale bunicilor. Aproximativ 3 inci de bor ar trebui sa fie suficient. Alege un bor cu o forma neuniforma. Razele soarelui nu lovesc doar de sus. Ele apar si pe suprafetele din jurul tau. Un bor cu o forma neuniforma va face o treaba mai buna de a opri acele raze sa va loveasca fata.

Materiale – Palariile de soare pot consta dintr-un numar de materiale. Aceste materiale pot dicta cat de multa protectie UV ofera palaria de soare. Materialele naturale, cum ar fi canepa sau bumbacul, ofera o anumita protectie. Materialele sintetice sunt adesea folosite in palariile de plaja cu modele specifice de protectie UV. In zilele noastre, de obicei, puteti gasi ratingul de protectie UV imprimat chiar pe eticheta palariei sau in descrierea acesteia.

Culoarea – Culoarea palariei dvs. de plaja joaca, de asemenea, un rol in cat de multa protectie ofera. Culorile mai deschise reflecta razele, in timp ce culorile mai inchise le absorb.

Ambele lucruri pot ajuta. Reflectia este buna, dar o palarie care absoarbe razele inseamna ca impiedica acele raze sa iti atinga fata. Daca puteti gasi un design care le incorporeaza pe ambele, veti obtine tot ce este mai bun.

O palarie de plaja se poate potrivi cu orice stil, gust sau preferinta

La ce te gandesti cand spui „palarii de plaja”? Oamenii care nu sunt familiarizati cu acestea se gandesc la acele palarii uriase si pline de frumusete pe care le-au vazut in emisiuni si filme.

Adevarul este ca palariile de plaja sunt absurd de elegante. Sunt un clasic perpetuu care nu s-au demodat niciodata. De ce crezi ca poti vedea celebritati atat de ieri, cat si de azi purtandu-le in timp ce stau in razele soarelui si nu numai?

Exista foarte multe optiuni cand vine vorba de palariile de plaja. O palarie de paie poate scoate in evidenta o rochie frumoasa. O palarie de cowboy poate adauga un stil sexy tinutei tale. Exista de asemenea palarii cu modele foarte dragute. Palariile de navigator confera unicitate.

In concluzie, lucrurile pe care le poate realiza o palarie de plaja cand vine vorba de stil sunt nesfarsite.