De ce sa optezi pentru sedinte foto nou-nascut

sedinte foto Craciun

Din ce in ce mai multi parinti se lasa tentati de ideea de a face o sedinte foto bebelusi ce cei mici. Pentru cei care au incercat deja, motivele care i-au determinat sa ia aceasta decizie nu mai sunt de explicat. Cu toate acestea, novicii in domeniu au nevoie sa cunoasca avantajele unei astfel de practici.

Un prezent original sau momente frumoase petrecute in familie. O sedinta foto in prezenta unui fotograf cunoscut este, in general, pentru parinti, o oportunitate de a beneficia de amintiri frumoase impreuna cu bebelusul. Chiar daca nu este organizata de parinti, bunicii sau nasii le pot face parintilor cadou o sedinta foto nou-nascut. Drept urmare, este o experienta ce nu trebuie ratata sub nicio forma, mai ales de cei care vor sa se distreze impreuna cu copiii lor.

O organizare simpla si practica

Pentru a organiza sedinte foto nou-nascut este de ajuns sa faci o programare la un fotograf. In general, sedintele foto au loc de Luni pana Duminica sau chiar intr-un weekend, depinde de programul parintilor si fotografului ales. In unele cazuri, parintii pot organiza sedinta foto pentru un eveniment mai marcant precum aniversarea copilului sau un baby shower. Vorbind la telefon cu fotograful detaliile sedintei, mai pot fi clarificate unele lucruri impreuna.

Un rezultat mai mult decat satisfacator. Pe langa experienta inedita oferita de sedinte foto nou-nascut, parintii au posibilitatea de a beneficia de poze de calitate. Rezultatul poate fi vizionat la finalul shooting-ului pentru ca parintii sa aiba o idee cu privire la cliseele realizate. Cateva poze din cele realizate, in jur de sase vor fi selectate de parinti si vor fi scoase intr-un format 20 X 30 in timp ce restul va fi propus in format fisier.

Pentru a surprinde toti pasii din uimitorul si fascinantul proces al cresterii parintii pot incepe fotografierea nou-nascutului inca din primele zile de viata si sa continue cu alte sedinte foto de nou nascut in primul an, apoi cu cel putin una anuala. Se recomanda cel putin o sedinta foro anuala, astfel parintii celui mic vor avea o imagine clara a transformarii celui mic de care isi vor aminti cu drag peste ani si ani atunci cand bebelusul lor va fi mare. Tot o data pe an puteti apela la o sesiune foto tematica, de exemplu sedinte foto Craciun cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de SEO WEB MARKETING – Advertoriale SEO Timisoara