Iata cum aleg eu cadourile de Craciun | Mai simplu de atat nu se poate

Iata cum aleg eu cadourile de Craciun | Mai simplu de atat nu se poate

Iata cum aleg eu cadourile de Craciun | Mai simplu de atat nu se poate

Craciunul se apropie cu pasi repezi, dar ca in fiecare an eu ma apuc din timp de achizitionarea sau confectionarea cadourilor pentru membrii familiei, prieteni, dar si pentru colegii de la birou. De ce si pentru colegii de la birou, pentru ca in fiecare an la noi la birou se organizeaza o tombola. Astfel ca toti cumparam cate un cadou universal, ce se potriveste atat pentru barbati, cat si pentru femei. Bun, dar situatia de anul acesta este una total neobisnuita – astfel ca am luat decizia de cumpara toate cadourile online si mai apoi sa le expediez celor apropiati, dar si prietenilor si colegilor astfel incat sa evit orice risc, caci nu vreau sa ii pun in pericol…. Si va sugerez si voua acelasi lucru, caci cu cat scade numarul de cazuri cu atat mai repede ne putem intalni si sarbatori alaturi de cei dragi.

Dar sa va spun care sunt secretele mele in ceea ce priveste cadourile de Craciun:

Liste: Chiar daca suna complicat nu e chiar asa. Eu intotdeauna imi fac atat o lista cu persoanele care trebuie sa primeasca un cadou, dra si o lista cu posibile cadouri pentru cei dragi, astfel incat sa am si idei de rezerva in cazul in care nu gasesc ce am nevoie din prima. Astfel ca pentru fiecare persoana caut 2-3 idei de cadouri, de la haine, bijuterii, tricouri haioase, la electrocasnice si jucarii.

Cadouri practice – intotdeauna mi-a placut atat sa ofer, cat si sa primesc cadouri care au o utilitate. Fie ca le pot purta, fie ca le pot utiliza in anume activitati, este foarte important pentru mine sa stiu ca nu vor fi aruncate intr-un colt al dulapului pentru totdeauna.

Cadouri pentru familie –atunci cand vine vorba de familie cam toti stim daca membrii familiei au nevoie de ceva anume, poate de un nou aparat de cafea – pentru ca nu mai functioneaza cel vechi, sau poate ca au nevoie de o zi de relaxare pentru ca trec printr-o perioada mai dificila.

Cadouri pentru prieteni– pentru acestia fie aleg un cadou amuzant, haios fie aleg sa le ofer un voucher cadou la magazinul lor preferat, astfel incat sa isi poata achizitiona ceea ce isi doresc.

Bineinteles ca ii poti intreba direct daca si doresc ceva anume! Acest lucru il fac atunci cand nu am nicio idee, astfel ca reusesc sa le cumpar cadoul pe care acestia si-l doreau.

Combina-te cu altcineva – daca stii ca un membru al familiei are nevoie de un obiect mai scump poti sa il cumperi alaturi de un alt membru al familiei.

Esti in cautarea unui cadou perfect pentru cei dragi? Ei bine, iti sugerez sa fii atent la dorintele si preferintele celor din jurul tau, si bineinteles sa ii asculti, caci cu siguranta vei reusi sa iti dai seama ce anume isi doresc acestia daca ii asculti cu atentie. Dar nu uita ca orice cadou este apreciat atunci cand este oferit din suflet.