Investeste eficiente in cutii de transport!

Investeste eficiente in cutii de transport!

In industria transportului se cauta intotdeauna metoda cea mai simpla, eficienta si putin costisitoare pentru a transporta bunuri. Este o regula universala, care se aplica peste tot in lume. Cu atat mai mult cu cat este vorba de transporturi cu marfuri fragile, precum sticle, alimente sau produse din ceramica.

Cutiile din carton ondulat sunt cele mai utilizate materiale de ambalare pentru produsele de transport. Acestea sunt utilizate pentru ambalarea diferitelor produse indiferent de marimea, forma sau greutatea lor. Cutiile formate din coli ondulate sunt cunoscute in mod obisnuit ca si cutii de carton ondulat. Reciclabilitatea si reutilizarea lor le distinge ca fiind cele mai favorizate materiale de ambalare. S-au dovedit a fi o alternativa fezabila si rentabila in perioadele in care costurile de energie, combustibil si productie sunt reduse la minim zi de zi.

Cutiile din carton ondulat sunt alcatuite dintr-o placa de carton ondulata formata dintr-o coala lipita la una sau mai multe mai multe garnituri. Modul de realizare al acestor cutii ofera siguranta si astfel cutia functioneaza ca o perna pentru materialul ambalat. Astfel, produsele precum sticlele sunt protejate impotriva socurilor mecanice, vibratiilor, zgaltaielilor etc. Prin urmare, sunt foarte utile pentru ambalarea obiectelor fragile, precum gadgeturile electronice, articole de sticla, piese de mobilier foarte fragile si multe altele.

Beneficiile cutiilor din carton ondulat

-Greutatea usoara a cutiilor de carton le face usor de manevrat si deplasat in timpul ambalarii, incarcarii si descarcarii.

-Cutiile din carton ondulat ofera protectie produselor expediate. Combinatia dintre rigiditate si calitati de amortizare le face puternice, fiind capabile sa protejeze produsul in cazul unui impact in timpul transportului si miscarii.

-Sunt foarte accesibile, deoarece materia prima necesara pentru fabricarea cutiilor de carton ondulat este ieftina si disponibila. Ele sunt solutia cea mai rentabila pentru ambalare si transport.

-Au o capacitate mai buna de imprimare si grafica care accepta optiuni de imprimare, cum ar fi imprimeul digital si serigrafia. Prin urmare, ele pot fi utilizate ca un instrument eficient pentru marketing si promovarea marcii. Companiile isi pot tipari logo-urile, informatiile despre produs, adresa de contact si alte detalii promotionale pentru a le face mai vizibile pentru clienti.

-Sunt disponibile intr-o gama variata de forme, dimensiuni, modele si culori care se potrivesc cerintelor unui numar variat de clienti. Astfel, ele servesc ca cea mai diversa solutie de ambalare pentru a satisface necesitatile tuturor clientilor.

-Cutiile din carton ondulat sunt produse ecologice care pot fi reciclate si reutilizate. In comparatie cu alte materiale de ambalare, cum ar fi cele din plastic, cutiile de carton sunt biodegradable.

Avantajul de a cumpara de la ipackonline.ro este ca poti alege in functie de necesitati, orice tip de cutie ai nevoie. Iar pentru vin, gama de cutii de transport este cu adevarat variata. De exemplu, unele modele de cutii sunt destinate strict sticlelor de sampanie, iar altele pot impacheta pana la 6 sticle de vin intr-o singura cutie.

Avand in vedere proprietatile existente ale cartonului, acesta este o investitie foarte buna, deoarece sticlele vor fi in siguranta pe toata durata transportului, iar la final cartonul poate fi reciclat pentru a crea alte lucruri sau alte cutii. Astfel folosind cutii transport, salvam si planeta.

Firma Ipack.ro este un producator de cutii transport sticle de foarte mare calitate, iar cei care aleg sa cumpere produsele lor beneficiaza de calitate si preturi bune. Nu este o sarcina usoara sa trimiti paleti intregi de vin catre magazine si clienti privati, deoarece transportul deseori poate fi problematic. Insa, folosind cutiile corespunzatoare, aceasta piedica poate fi inlaturata destul de usor.

Cartonul este realizat din fibre. Fibrele de la orice planta sau copac pot fi utilizate pentru a crea hartie, cu toate acestea, rezistenta si calitatea acestor fibre variaza in functie de speciile de copaci. De exemplu, arbori cum ar fi pinii si brazii, au fibre mai lungi si mai puternice, ceea ce ofera rezistenta aparte pentru ambalajul ondulat. La ipackonline.ro se foloseste carton de calitate foarte buna, pentru a oferi clientilor rezistenta, fiabilitate si protectie pentru produsele ce trebuie depozitate sau transportate.

In concluzie, cartonul este solutia cea mai buna pentru mediu inconjurator si transportul marfurilor, iar la ipackonline.ro vei gasi solutii optime pentru a transporta chiar si cele mai pretioase sticle de vin, in deplina siguranta!