Motive pentru care florariile online rezista si merg din ce in ce mai bine

florarie online bucuresti

La o cautare pe Google vom gasi o multime de florarii online in Bucuresti, fiecare cu oferte bune si preturi pentru toate buzunarele. Florariile online au trecut cu succes testul unei perioade mai slabe din punct de vedere economic la nivel national si continua sa reziste, prezentandu-se ca o afacere in care merita sa investesti oricand. De ce rezista florariile online? Pentru ca sunt profitabile. Clienti sunt mereu, oamenii sunt dispusi sa cheltuiasca destul de mult pe flori deosebite, costurile implicate de o astfel de afacere nu sunt atat de mari, comenzi vin mereu. Profitabilitatea in cazul florariilor online poate fi si mai mare daca investesti in servicii, in livrari, care vor fi si mai rapide, dar si in florari si aranjamente deosebite unice.

Florariile online, de tipul Floraria de Vis, o florarie online cu peste 10 ani de experienta pe piata, rezista si vor merge din ce in ce mai bine si pentru ca ofera simplitate clientilor. Intri pe site, cauti rapid florile dorite, vezi pretul si comanzi. In cateva minute ai si confirmarea comenzilor si florile au pornit deja spre tine, in trei sau patru ore le ai, ca la Floraria de Vis. Nu mai stai sa cauti prin oras x florarie, sa te invarti prin spatii mari si pline de oameni, stai acasa in pat sau in fotoliu si trimiti comenzile dorite dintr-un click. Platesti online sau cand primesti coletele, cand trimiti, ai livrare prompta, stii exact unde se afla coletul tau, florile.

florarie bucuresti

Afacerile cu florarii online merg atat de bine si pentru ca sunt foarte multe momente si evenimente in care ai nevoie de flori. De la nunta si botez la aniversare, la evenimente private sau corporate, oriunde e nevoie de flori de calitate si de servicii premium, oferite fix cand ai nevoie. Clientii cumpara cantitati mari de flori si diverse aranjamente pentru orice eveniment, mai sunt si comenzi mai mici pentru diverse aniversari, ii daruiesti iubitei un buchet de trandafiri de ziua ei.

Costurile de intretinere pentru o astfel de afacere online sunt reduse, nu platesti chirie, nu ai n angajati, nu ai nevoie de depozite foarte mari, de spatii unde sa afisezi florile, site-urile iti permit sa le expui indiferent cat de multe sunt si sa le aranjezi in asa fel incat sa ii atraga pe clienti. Investitia initiala este mica, ai nevoie de un site, de cativa angajati pentru consultanta, de contracte incheiate cu producatori si comercianti de flori in cantitati mari si de curierat, dar multe florarii au curierat propriu, deci se rezolva si problema banilor dati mereu pe firmele de curierat externe.