Personalizeaza fisetul metalic in functie de preferintele tale!

fiset metalic

Un fiset metalic este un dulap special destinat gazduirii de bibliorafturi cu acte si contracte, dar si altor produse de birotica si papetarie. Acesta este special compartimentat pentru astfel de articole, avand polite reglabile pe inaltime si chiar seifuri pentru documentele cu adevarat importante sau confidentiale.

La www.officeclass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania, gasesti nu mai putin de 40 de modele. Acestea au 1 sau 2 usi si intre 1 si 4 polite, care pot sustine greutati de pana la 60 de kilograme fiecare. Dimensiunile lor variaza intre 800x350x600 de milimetri (un volum de 0,17 metri cubi) si 1.000x400x1.800 de milimetri (un volum de 0,72 de metri cubi).

De obicei, un fiset metalic nu se deosebeste foarte mult de altul la exterior, intrucat majoritatea modelelor sunt simple si pictate integral in gri. Acest lucru este in mod normal un avantaj, deoarece dulapurile respective pot fi integrate cu usurinta in orice decor. Cu toate acestea, uneori simti nevoia de creativitate, mai ales daca folosesti fisetul in propria casa. Sau, de ce nu, in cazul in care locul de munca se remarca prin anumite culori (ale brandului), ti-ai dori ca fisetul sa reprezinte acest lucru.

Din fericire, OfficeClass.ro permite personalizarea oricarui fiset metalic pe care il achizitionezi de la ei. Pentru exemplificare, am ales cel mai popular model, un dulap cu 4 rafturi, de provenienta Italia, pe care iti vom arata cum il poti personaliza:

Fiset metalic cu 4 rafturi AP60, 600x400x1.800 de milimetri – pret: 749,69 de lei (o reducere de 114,14 lei fata de pretul obisnuit)

Acesta are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, de grosime 0,6 milimetri. El este tratat cu vopsea acrilica ignifuga, cu rezistenta ridicata la coroziune. Modelul este dotat cu 4 rafturi reglabile pe inaltime, care pot sustine o greutate de pana la 40 de kilograme fiecare, iar nuanta originala a usilor si corpului produsului este gri.

Fisetul are usi batante, cantareste 29 de kilograme si este acoperit de o garantie de nu mai putin de 24 de luni. Acesta are fante de aerisire in partea superioara si inferioara, balamale interne antiefractie si nervuri longitudinale pe usi si pe laterale, pentru o rezistenta sporita. Usile sunt dublu ranforsate si dotate cu un sistem de inchidere cu 2 chei si maner prevazut cu gaura pentru lacat.

Nu in ultimul rand, acest model se remarca printr-o rezistenta deosebita la lichide, caldura umeda sau uscata, reflexia luminii pe suprafata, lovire, coroziune, zgariere, schimbari de temperatura etc.

Iata, in continuare, care sunt modalitatile de personalizare a acestui fiset metalic:

1. Schimbarea culorii usilor. Poti alege intre urmatoarele nuante: galben (RAL 1018), portocaliu (RAL 2009), rosu (RAL 3000 sau 3009), albastru (RAL 5017) sau verde (RAL 6000);

2. Dotari suplimentare. La acest capitol, intra: protectii anticoroziune din plastic pentru picioare, kit picioare reglabile, soclu, cheie Master (o singura cheie deschide toate usile), usi din HPL (grosime 8 milimetri), usi din MDF (grosime 18 milimetri) sau diferite tipuri de inchidere (maner antiefractie, maner cu inchidere din 2 miscari, in 3 puncte, cu cifru mecanic, cu cifru electronic, cu moneda).