Rinoplastie – Cat Costa Operatia?

rinoplastie

De multe ori ne gandim ca pretul pentru o operatie de rinoplastie este destul de mare. Trebuie sa tinem cont ca e vorba de o interventie chirurgicala foarte complicata si greu de realizat, nasul nu este un organ care sa permita operatii simple. Corectarea deformarilor si a problemelor structurale, a devitatiilor de sept se realizeaza de obicei in cadrul operatiilor de rinoplastie.

Cum se stabileste pretul unor operatii de acest fel? Sunt mai multi factori care pot influenta pretul final. In prima faza avem tipul de instrumente si de aparatura folosite la realizarea interventiilor. Pentru ca sunt operatii unde e nevoie de precizie foarte mare si de finete in realizarea lor medicii au nevoie doar de echipamente moderne si usor de folosit, sigure, rapide, precise. Aceste echipamente costa si toate aceste costuri initiale cu achizitia vor trebui amortizate. Uzura aparaturii si instrumentarului apare si ea in timp, trebuie inlocuite, costurile inlocuirilor influenteaza intr-un final si costurile operatiilor.

Rinoplastie pret

Pe langa aparatura scumpa care se foloseste in salile de operatii pretul interventiei este influentat si de medicii care efectueaza operatiile. Cu cat avem medici care s-au specializat si pot oferi servicii de cea mai buna calitate, cu atat va creste si pretul. Experienta influenteaza si ea pretul, numarul de operatii reusite poate influenta pretul rinoplastiilor.

Preturile mai sunt influentate si de brandul clinicii unde se vor face, cat de cunoscuta sau de populara este pe piata, cum este perceputa. Conteaza foarte mult sa ai o clinica care e specializata in operatii din domeniul chirurgiei estetice, o clinica pe care te poti baza, in care oamenii au incredere de fiecare data cand trec pragul cabinetelor.

Ne putem astepta sa vedem preturi ceva mai mari si in unitatile medicale unde sunt conditii foarte bune de spitalizare, unde rezervele au toate dotarile, unde pregatirile pentru operatii sunt facute in conditii excelente. Vom avea preturi diferite si in functie de substantele folosite, de tipurile de anestezii oferite la interventii, de dotarile salii de operatii.

Un pret mai mare vom gasi si in clinicile sau spitalele de lux, unde totul este la superlativ si beneficiem de conditii hoteliere. Aici vom avea tot ce ne trebuie si putem sa ne bazam pe personal si pe tot ce se va intampla in sala de operatii, dar toate acestea vor costa ceva mai mult.

Rinoplastie secundara                                                 

Un pret al rinoplastiilor va fi influentat si de tara unde mergem sa efectuam aceasta operatie. De exemplu, daca alegem sa plecam in Turcia prin turism medical, cu ajutorul clinicii bucurestene Ensar Duman, vom avea preturi si cu 50% mai mici fata de restul tarilor, raportul calitate-pret este cel mai bun din zona. Specialistii de la Ensar Duman vor evalua impreuna cu medicii din Turcia fiecare pacient care vrea sa plece in straintate si vor stabili la ce clinica sau spital partener il vor trimite pentru operatia de rinoplastie. Pachetele de turism medical contin si asistenta si consultanta pe tot parcursul deplasarilor si la intoarcerea in tara, servicii medicale de calitate in Turcia, conditii excelente de cazare sau de transport asigurate, optional, de catre echipa clinicii bucurestene. E foarte simplu sa ajungi in Turcia cand ai o echipa cu experienta care stie care sunt cele mai bune unitati medicale si ce experienta au medicii de acolo, o echipa dedicata care poate ajuta orice pacient sa isi atinga scopul si sa arate mai bine. La finalul perioadei petrecute in Turcia se poate vizita si Instanbulul, un oras pe care trebuie sa il vezi neaparat daca ajungi acolo.

Tipul rinoplastiei influenteaza cu siguranta pretul. Rinoplastiile secundare sunt ceva mai dificile, riscul de complicatii e mai mare pentru ca exista deja o interventie facuta, structura nasului nu mai e asa de stabila. Cu cat se petrece mai mult timp in sala de operatii si se efectueaza mai multe tipuri de interventii delicate, cu atat cresc si costurile finale, recuperarea e mai dificila dupa astfel de operatii secundare.