Serviciile de inchirieri auto fara garantie din Bucuresti ( firme si explicatia serviciului )

Serviciile de inchirieri auto fara garantie din Bucuresti ( firme si explicatia serviciului )

Pachetele de rent a car fara garantie sunt din anul 2015 pe piata de inchirieri auto din Bucuresti. Ele sunt de doua tipuri: cel cu asigurare totala si cu asigurare partiala. In cazul celui cu asigurare totala, se anuleaza garantia auto in totalitate. Spre exemplu: Daca inchiriati un autovehicul ca Dacia Logan in serviciul de inchirieri auto fara garantie, 20 de euro pe zi va reprezenta suma pentru asigurarea zilnica totala. Firmele din Bucuresti, care aplica aceasta optiune sunt: Rent-4U, CarHunt, EvrikaRent si Telcar. Aflati mai multe despre acest subiect…

Pe piata de rent a car din orasul Bucuresti sunt foarte multe agentii de inchirieri auto. Dintre acestea, foarte putine practica serviciul de inchirieri masini fara garantie. In randurile urmatoare, vom afla ce inseamna mai exact pachetul de rent a car fara depozit auto. Vom stii de cate feluri este acesta, cum se aplica in cazul inchirierii unui autovehicul si vom vedea ce firme practica aceste sisteme de inchirieri.

In cadrul sectorului nostru de activitate, cel mai important element este clientul de rent. De aceea, adaptarea pachetelor de inchirieri, pentru a-i face cat mai usoara viata acestuia este un must. Pana la urma, el este cel care suporta cheltuielile companiei de inchirieri. Tot el este deasemeni, cel care este de acord cu profitul agentiei. Practic, clientul de rent este si va fi cel care va permite activitatea biroului si tot el va fi cel care va fi de acord cu extinderea acestuia. Dar, sa vedem pana la urma, informatiile pe care le-am adunat in acest articol referitor la pachetele de inchirieri auto fara garantie din orasul Bucuresti.

Totul despre serviciile de inchirieri masini fara garantie din orasul Bucuresti ( companii si explicatia pachetelor )

Pachetele de rent a car fara garantie se afla in orasul Bucuresti si in special pe teritoriul Romaniei, din anul 2015. Ele au fost preluate ca modele, de la agentiile de inchirieri auto din Vestul Europei. Deasemeni, unul dintre cele mai importante elemente din acest serviciu a fost anularea garantiei auto. Clientii din Romania au primit aceasta optiune cu bratele deschise.

Datorita acestui factor, agentiile de inchirieri masini din orasul Bucuresti au inceput sa adopte aceasta practica. Cu toate acestea, serviciul nu a fost si nu este aplicat de toate companiile de inchirieri auto. Mai mult de atat, numarul agentiilor de rent a car, care ofera servicii de inchirieri fara garantie este destul de mic, comparativ cu numarul total de firme de rent din Bucuresti.

Care sunt agentiile de rent a car, care practica serviciile de inchirieri auto fara garantie?

In prezent, in capitala Romaniei sunt aproximativ 970 de agentii de rent a car. Cu toate acestea, numarul celor care ofera servicii de inchirieri auto fara garantie in orasul Bucuresti, este destul de mic. In randurile ce urmeaza, veti vedea care sunt mai exact aceste firme de rent.

Lista companiilor de inchirieri auto, ce practica serviciile de rent a car fara depozit

Una din firmele ce pun la dispozitie aceste servicii este Telcar. Aceasta este o agentie infiintata de foarte mult timp in orasul Bucuresti. Sediul lor principal este in apropierea aeroportului Henri-Coanda. Deasemeni, serviciile de rent fara garantie sunt extrem de bine puse la punct, iar preturile lor sunt bazate pe un raport calitate-pret ridicat.

Urmatoarea din lista noastra este EvrikaRent. Aceasta este o agentie de inchirieri auto, cu puncte principale de lucru in orasele Otopeni si Bucuresti. Serviciile lor sunt impartite in doua: pachete obisnuite de rent a car si servicii de inchirieri fara garantie.

O alta companie de rent a car, ce ofera servicii de inchirieri fara garantie este CarHunt. Este una dintre cele mai vechi firme, ce pune la dispozitie aceste servicii pe piata de inchirieri auto din Bucuresti. Deasemeni, nivelul lor de transparenta este destul de bine pus la punct. Tarifele pentru sistemele de garantie, cat si fara sunt afisate pe site-ul lor. In acest fel, clientii vor stii dinainte cat au de plata, atunci cand inchiriaza o masina. Din cate am vazut si am inteles de la clientii lor, nu exista costuri sau alte cheltuieli ascunse.

Ultima din lista noastra, este compania cu servicii de rent a car din orasele Bucuresti si Otopeni Rent-4U. Este una dintre cele mai complete agentii de rent a car din capitala. Pune la dispozitia clientilor, atat pachete de rent a car pe termen scurt, cat si servicii de inchirieri pentru termen mediu si lung. Au dezvoltat un sistem de inchirieri, numit Just Go. Acesta ofera clientului capacitatea de a inchiria masina pentru cateva ore.

Tot aceasta companie a mai pus la dispozitie un serviciu de inchirieri masini, adaptat pentru persoanele fizice. Astfel, orice persoana ce are un autovehicul in plus, isi poate pune masina pe platforma pentru inchiriere. Soft-ul se numeste Rent-4U System si are capacitatea de a aduce un venit suplimentar tuturor persoanelor fizice. Dar, sa nu uitam pentru ce realizam acest articol. Compania pune la dispozitie si pachete de inchirieri auto fara garantie. Preturile pentru aceste servicii sunt afisate pe site.

Vom discuta mai departe despre serviciile de rent a car fara garantie. Aflam de aceasta data, cum se aplica si care este procedura de aplicare ale acestor pachete.

Cum se aplica serviciile de inchirieri masini fara garantie?

Dupa cum am menționat și in randurile de mai sus, serviciile de închirieri auto fără garanție se împart în doua categorii. Astfel, sunt pachetele de rent a car, unde depozitul auto este eliminat în totalitate din ecuație. Acesta este înlocuit de asigurarea zilnica propriu-zisa și fata de garanția auto, aceasta se plătește pe ziua de rent.

Cum funcționează pachetul de rent a car fără garanție?

Sa luam spre exemplu închirierea unei masini ca Renault Captur. Garanția pentru a închiria acest autoturism este de 850 de euro. În sistemul normal de rent a car, aceasta este blocata la începutul perioadei de închiriere. Va fi deblocata, doar după ce autoturismul va fi predat în flota auto. El va trebui sa fie adus în aceleași condiții, ca atunci când a fost luat de către client.

În cazul în care autovehiculul prezintă avarii, se va retine din garanția auto. Pentru serviciul de închirieri masini fără garanție, depozitul auto este înlocuit de asigurarea zilnica totala. Aceasta este plătită pe ziua de rent. Ea va se va comporta precum o suma achitata și va înlocui în totalitate depozitul auto.

Legandu-ne de exemplul de mai devreme, unde garanția auto la Renault Captur era de 850 de euro, pentru sistemul fără garanție, asigurarea zilnica va fi în intervalul 30 și 40 de euro pe zi. Asigurările zilnice primesc valoare diferita în funcție de autovehicul și de perioada de timp selectata.

Pe lângă acest pachet de închirieri auto fără depozit, mai exista și serviciul de rent a car cu garanție parțială. Sistemul respectiv nu este practicat de foarte multe agenții de închirieri mașini. Despre acest tip de serviciu, veti găsi mai multe detalii aici.

Acesta a fost articolul nostru. Ați văzut de aceasta data, informații utile referitoare la serviciul de închirieri masini fără garanție. Ați aflat de aceasta data, care sunt firmele care practica aceste pachete și cum se pun în aplicare. Va mulțumim ca ati ajuns cu noi pana la final!