Ținuta potrivită pentru o noapte de dans nebun, cu un cod reducere about you

Ținuta potrivită pentru o noapte de dans nebun, cu un cod reducere about you

Deși poate părea inutil să te gândești cum să te îmbraci pentru a dansa când ești, să zicem, un dansator „moderat”, pentru noi este evident că există o altă categorie, cea a„dansatorului pasionat” care are nevoie de o ținută adaptată nevoilor.

Cum să faceți nu vă încălziți în ultimul hal pe ringul de dans dacă purtați o ținută adaptată anotimpului rece? Dacă ții la pasiunea ta, citește cu atenție, deschide laptopul și caută ținută potrivită, calitativă, cu un cod reducere about you.

Fie că este vorba de un tricou sau cămașă, alegeți bluze subțiri și materiale foarte respirabile. Nu vă fie frică de răceală chiar dacă este iarnă: va trebui doar să vă adaptați în funcție de sezon cu straturile superioare (geacă, hanorac etc.).

Dacă aveți nevoie de îmbrăcăminte exterioară care să acopere bluza subțire, vă recomand o piesă vestimentară lungă, cum ar fi un trench. Pentru că, din moment ce veți purta pantaloni subțire, o lungimea gecii/paltonului contează pentru a-ți acoperi picioarele de ploaie și vânt pe drumul spre casă.

Nu contează că primul strat nu merge prea bine cu restul. S-ar putea să pară puțîn ciudat să porți o cămașă cu guler cubanez sub pulover, dar o vei scoate pentru a o păstra doar pe această.

100% bumbac dacă este posibil, dar nu vă temeți de amestecurile cu dantelă sau materiale artificiale respirabile, de căutat și cumpărat cu un cod reducere about you la prima comandă.

Alegeți pantaloni subțiri

Având în vedere că vă deplasați mult într-un loc înăbușitor, veți fi fericiți să nu vă sufocați în picioare.

Dacă alegeți blugi, alegeți o pânză subțire.

Evitați în mod absolut blugii indigo, chiar și pe cei subțiri: ar fi păcat să trebuiască să frecați o pată și mai apoi să ajungeți să lăsăți o urmă mare decolorată.

Pentru cei cărora le place un stil mai elegant, se poate opta fără grijă pentru o cămașă dintr-un material subțire, nu foarte pretențioasă și pantaloni chino.

Trebuie remarcat, pentru orice eventualitate, că acest tip de ocazie este cu siguranță cel mai rău moment pentru a alege o croiala prea îngustă care îngreunează circulația aerului și va poate încălzi mai tare decât atmosfera de pe ringul de dans.

Că și încălțăminte, alegerea, în cazul bărbaților, e mult mai simplă decât în cazul femeilor, unde avem o mie și una de tipuri de tocuri. Cu siguranță o să gășiți ceva pe gustul vostru pe site-ul about you, nemaivorbind de faimosul cod reduceri about you oferit la prima comandă.

Tuturor ne place o pereche de pantofi sport de calitate, dar, din păcate, aceasta nu se traduce prin acceptabilitate universală în circuitul vieții de noapte. Cluburile R&B sau hip-hop nu sunt la fel de stricte în această privință, dar dacă intenționați să umblați hai-hui, probabil că ar trebui să mai lăsați pantofii sport deoparte. Mai mult, pantofii albi curați vor capăta diferite nuanțe de gri și verde odată ce vei începe să dansezi. Deci optați pentru o pereche de cizme scurte, ușor de curățat și de adaptat la orice fel de ținută.

Nu uitați să completați orice ținută ați alege cu ingredientul care face minuni și va transforma seara într-un succes absolut: pofta de distracție!