Pe scurt, despre monotonia în cuplu

Pe scurt, despre monotonia în cuplu

Ai auzit desigur expresia cum că ”într-un cuplu, dragostea durează doar doi ani, și apoi apare monotonia”. Oare chiar așa stau lucrurile și nu mai este de făcut nimic?

Rutina sexuală destramă cupluri

Da, pentru bărbați este important ca viața intimă să nu aibă de suferit, nici măcar după ce și-a făcut aparția juniorul familiei. Provoacă-l la o discuție în acest sens și vezi ce părere are despre acest fapt, și cum puteți lucra împreună la îmbunătățirea acestui aspect. Pentru a mai anima puțin lucrurile, niște vibratoare sau jucarii sexuale pentru femei sau bărbați ar putea fi o sugestie. Ți se par prea îndrăznețe ideile noastre? Atunci măcar apelează la un magazin erotic pentru a cumpăra ceva lenjerie sexi, menită să mai încingă puțin atmosfera.

Nu lăsa plictiseala să apară

Plictiseală? Nu, mulțumesc! Cam așa ar trebui să sune lucrurile. Nu lăsați niciodată plictiseala să intervină între voi! Redescoperiți lucrurile care vă făceau plăcere la începutul relației, sau eventual găsiți unele noi, acum, când deja aveți câțiva ani de când formați un cuplu. Nu este chiar atât de greu, trebuie doar ceva mai multă bunăvoință și răbdare!

O evadare în doi face minuni!

Viața voastră se învârte doar în jurul copiilor, și ați și uitat de când ați ieșit doar în doi în oraș? Este imposibil să nu ai niște prieteni, rude, cunoștințe, chiar și vecini care te pot ajuta să stea vreo două – trei ore cu cei mici, iar voi să aveți parte de câteva clipe petrecute doar ca EL și EA, nu mami și tati. Și, dacă se poate, o evadare în doi la un sfârșit de săptămână, măcar o dată la câteva luni face minuni pentru relație!

Da, monotonia apare, dar asta nu înseamnă să o lași să îți acapareze relația. Dacă vă iubiți, luptați amândoi pentru a continua pe același drum, iar răsplata va fi cu atât mai mare!