Variante alternative mai sanatoase pentru fumatori

Variante alternative mai sanatoase pentru fumatori

 

 

Renuntarea la fumat, asemeni altor vicii, este destul de dificila iar in cazul multor persoane, doar temporara, acestia revenid la fumat dupa cateva luni sau cativa ani. Acest lucru nu este deloc benefic pentru sanatatea lor iar revenirea disturba si mai mult un nou mod de viata inceput in lipsa tutunului, ducand chiar la schimbari de comportament, noi obiceiuri sau accentuarea celor vechi si asa mai departe. Exista insa si variante alternative, care sa nu fie nocive pentru sanatatea unui fumator dar prin care in acelasi timp, sa se poata bucura de senzatia de a fuma in totalitate.

Magazinul Trabuc-Shop le aduce fumatorilor ce doresc sa renunte la tigarile pe baza de tutun si nicotina varianta alternativa a tigarilor electronice fara nicotina, care pot fi de unica folosinta sau care pot fi reumplute, existant pe piata rezerve pentru acestea. Aceste tigari sunt realizate astfel incat sa ii ajute pe fumatori sa renunte la tigarile normale dar nu si la fumat daca acestia nu doresc sau nu pot face asta atat de usor.

Printre marcile disponibile in magazin se numara si iHave, tigari electronice fara niciotina de unica folosinta. Ce inseamna asta? Inseamna ca o data consumate, acestea nu mai pot fi reutilizate si necesita astfel reciclare si trecerea la un nou prods. Pot avea diverse capacitati, numite pufuri, care sa fie echivalentul a unui anumit numar de tigari normale. Substantele utilizate in realizarea lor sunt alese astfel incat sa ofere o aroma asemanatoare cu a mirosului si a aromei de tutun si nicotina dar fara efectele toxice ale acestora. De asemenea, fumul nu mai este nici el atat de deranjant si in mod sigur, nu mai este toxic ceea ce inseamna ca nici cei din jurul unui fumator nu vor mai fi afectati decat din punct de vedere moral.

O tigare electronica are diverse arome care astfel ii ofera un anumit gust si miros specific, de la lamaie sau menta pana la fructe de padure sau tropicale, acestea fiind doar cateva dintre exemplele pe care le putem enumera. Tigarile iHave din magazin au o capacitate de 1800 de pufuri ceea ce inseamna echivalentul a pana la 7 pachete de tigari normale. Iar pentru un fumator ce cosuma in medie un pachet pe zi, asta ar insemna pana la o saptamana de fumat, suficient timp in care in corp sa intre foarte multe substante toxice care in timp sa ii afecteze in mod iremediabil sanatatea.

Foarte usor de utilizat, tigarile se activeaza la simpla aspirare iar cat timp indicatorul liminos este activ, inseamna ca tigarea este utilizata si inca exista lichid in aceasta.

Un mare avantaj este adus si de lipsa mirosurilor neplacute specifice tigarilor din tutun, care patrund rapid si adanc in haine si dispare foarte greu, dupa spalari repetate. In acest fel, daca suntem singurul fumator din familie, va fi mult mai usor sa petrecem timp in jurul familiei dupa ce am fumat, fara a ne mai face griji la miros sau la alte aspecte negative.