Consultanță online avocat – serviciul care stârnește cele mai multe întrebări

Consultanță online avocat - serviciul care stârnește cele mai multe întrebări

Dacă ești familiarizat cu internetul, cu siguranță ai auzit de noul concept de consultanță juridică online. Deși în mare, lucrurile nu sunt cu nimic diferite față de o consultanță juridică tradițională, ba mai mult, cu o serie de beneficii extra pentru toți clienții care au nevoie de un avocat ce poată să răspundă unei solicitări și să ofere soluții cât mai scurt, mulți oameni vor să afle cât mai multe detalii despre noul serviciu înainte de a apela la un avocat online.

Ședințele de consultanță online limitează deplasarea și eforturile financiare, astfel încât să poți găsi cu ușurință un om de încredere, cu o vastă experiență în rezolvarea situațiilor juridice. Astăzi vei afla care sunt cele mai întâlnite avocați online întrebări, precum și răspunsul la toate curiozitățile tale.

Cele mai comune întrebări privind serviciul de consultanță juridică online

Care sunt situațiile în care am nevoie de un avocat online?

Există multe situații în care un avocat îți poate veni în ajutor pentru a soluționa o serie de probleme. O parte din acestea sunt menționate pe Ad-avocat, cât și pe pagina capital.ro.

Avocații disponibili în acest boutique de avocatură au capacitatea de a răspunde oricărei solicitări, de la redactare și obținere documente importante, până la soluționarea unor cazuri uzuale sau litigii ce presupun deschiderea unui proces. La nevoie, un astfel de avocat București te poate reprezenta în fața sălii de judecată astfel încât să contribuie la un rezultat favorabil.

Mă poate ajuta un avocat online să rezolv o problemă?

Bineînțeles! Ad-avocat acoperă o sferă largă de situații și servicii la care ai putea avea nevoie de ajutorul și implicarea unui avocat. Fie că ești victimă într-un caz de vătămare fizică, fie că ai avut un incident neplăcut în familie, că dorești un divorț amiabil sau paternitatea copilului, fie că întâmpini probleme juridice la înființarea și funcționarea unei companii, nu ești limitat cu privire la serviciile pe care le poți solicita avocatului online.

Am obligații în relația cu avocatul online?

Așa cum între relațiile dintre oameni și comunități există o serie de drepturi, la fel există și obligații, la fel ca și în cazul relației avocat-client. Aceste obligații vizează prestarea de servicii așa cum sunt menționate aici, făcând referire în cazul serviciului de consultanță online la o serie de bune practici care vor asigura eficiența consultației. Astfel, obligația clienților e să achite onorariul aferent, să se prezinte la consultație la data stabilită a programării și să aibă un limbaj adecvat pe durata sesiunii de consultanță. Se omit situațiile de forță majoră (dezastre naturale, accidente etc.) la care există o politică Ad-avocat ce protejează atât consumatorii, cât și avocații angajați într-o consultație.

Pot alege avocatul cu care doresc să iau legătura?

Din păcate, acest lucru nu este posibil. Însă, ai certitudinea că solicitarea ta va fi tratată cu seriozitate și va fi preluată de un profesionist cu ani de experiență de lucru în domeniul din care face parte solicitarea ta.

Care este onorariul unui avocat online?

La Ad-avocat, unul dintre cele mai renumite birouri de avocatură București, onorariul are un cost fix de 350 lei. Suma cuprinde o oră de consultanță pe parcursul căreia se vor discuta toate aspectele ce vizează soluționarea imediată sau rapidă a cazului aferent.

Cum achit onorariul?

Onorariul este achitat online prin intermediul plății cu ajutorul cardului bancar și a unei platforme sigure de tranzacționare. Plata se va realiza ulterior efectuării unei programări, înainte de întrevederea propriu-zisă. În caz de forță majoră, precum s-a menționat anterior, banii sunt returnați la client.

După cum se poate observa, nu există situație pe care să nu o poți rezolva în timp util, cu ajutorul unui avocat online. Serviciul îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii și profesioniști ce te vor consilia pe întreg parcursul de soluționare a unei probleme delicate.