Buchete de mireasă tradiționale și moderne

Livrare Flori Moldova

Buchetul de mireasă este o tradiție esențială. Dar alegerea unui buchet se poate transforma într-un puzzle. Trebuie să ții cont de multe criterii, cum ar fi mărimea ta, forma rochiei de mireasă, tema și culorile nunții tale, ca să nu mai vorbim de locația sărbătorii.

Găsește cele 5 idei pentru buchete de mireasă pentru a face o zi perfectă cu ocazia nunții tale și alege livrare flori Chișinău online pentru a avea un buchet uimitor la nunta ta!

Buchetul miresei tradițional

Există mai multe stiluri de buchet de mireasă tradițional. Un buchet rotund este întotdeauna o idee bună! Pentru culorile florilor, poți opta pentru flori albe, care rămân un pariu sigur. Acest lucru este ideal dacă rochia ta de mireasă este albă. Tendința este, de asemenea, către buchete de culori strălucitoare precum albastru, verde, roz, roșu sau mov. Trandafirii sunt, de asemenea, esențiali pentru un buchet de mireasă deoarece simbolizează dragostea absolută. Ele reprezintă minunat romantismul.

Buchetul de mireasă cascadă

Ai grijă, buchetul în cascadă nu este potrivit pentru toate miresele! Este perfect dacă ești înaltă și subțire, dar cu siguranță este de evitat dacă ești scundă … Te poate înghesui și nu este efectul dorit! Merge minunat cu o rochie mare cu trenă. Combinațiile sunt numeroase: poți alege frezii, iederă, iasomie sau o orhidee cu flori plate pentru un efect sublim!

Buchetul de nuntă cu flori de câmp

Dacă ai ales tema o nuntă ta rustică, alege un buchet în acest stil! Optează pentru un aranjament floral cu un spirit bucolic chic! Se compune din flori vaporoase și rustice. Pentru soiurile preferate, poți lua trandafiri, agapanthus și bujori. Margaretele pot fi, de asemenea, perfecte! Buchetul de țară este ideal pentru iubitorii de natură.

Buchetul de mireasă grafic

Pentru a avea un buchet grafic de succes, trebuie respectate câteva reguli! Alege trandafiri roșii, albi, lalele, hortensii și organizează-le într-un mod foarte structurat! Toate florile trebuie apoi poziționate în masă la diferite înălțimi. Aranjează ierburile deasupra pentru un aspect grafic și modern! Acest stil de buchet se bazează pe noile tendințe!

Buchetul original de mireasă

În mod tradițional, mirele este cel care trebuie să ofere buchetul miresei sale în ziua nunții! Dar îți poți ajuta iubitul astfel încât să facă alegerea corectă, mai ales dacă visezi un buchet original! Ar trebui să fie format din flori și trandafiri ai sezonului. Trucul este să-l decorezi cu elemente mai puțin clasice, cum ar fi pene, broșe, țesături, panglici, fructe, scoici, lumini de zână, bomboane etc. Acesta este cel mai bun pentru mirese neconvenționale!

Buchetul miresei: reguli de aur

Buchetul pe care îl alegi va avea ca misiune să îți sublimeze rochia de mireasă. Dacă există câteva detalii prețioase pe partea de jos a ținutei, ar fi păcat să le acoperi cu un aranjament floral prea voluminos. Reține că acest accesoriu nu trebuie să fure spectacolul celei mai importante rochii din viața ta.

De asemenea, pariează întotdeauna pe florile de sezon. Nu numai că sunt mai ușor de găsit, dar sunt și mai ieftine. Orice economie este binevenită atunci când te pregătești pentru ziua cea mare.