Care este oferta de medicina muncii sector 1 Bucuresti?

Care este oferta de medicina muncii sector 1 Bucuresti?

Medicina muncii este specialitatea medicala se se ocupa de adaptarea angajatului la locul de munca si face ca angajatorii sa respecte cu precizie normele de sanatate prevazute de lege. Medicii care lucreaza in cadrul clinicilor de medicina muncii sector 1 detin cunostinte din toate specialitatile medicale. Rolul medicilor este sa ofere un diagnostic bolile profesionale, sa previna aparitia acestor boli si sa elibereze o fisa medicala muncii pentru a atesta aptitudinea in munca. Prin examinarile efectuate acestia evalueaza riscurile profesionale si indeparteaza riscul de producere a accidentelor de munca, tinand mereu sub control starea lor de sanatate.

Care este oferta de medicina muncii sector 1 Bucuresti?

 

Pentru anumite profesii este nevoie de un examen medical de adaptare care se efectueaza in prima luna de la angajare. In ceea ce priveste, examenul medical periodic acesta se efectueaza in mod obligatoriu indiferent de domeniul in care activeaza angajatii. Frecventa examenului medical periodic este stabilita conform prevederilor legale. In urma acestei examinari, se completeaza si se elibereaza o fisa medicala muncii de catre medicul de medicina muncii.  Scopul serviciului de medicina muncii este promovarea sanatatii la locul de munca, analizand caracteristicile locului de munca precum si factorii de risc profesional.

Centrul medical Clevermed dispune de cabinete moderne de consultatii si detin aparaturi moderne, de ultima generatie. Oricand aveti nevoie de servicii de medicina muncii sector 1 nu ezitati sa-i apelati cu incredere.Fie ca este vorba despre un examen medical la angajare,  control medical periodic, examen medical la reluarea activitatii din motive de boala sau alte investigatii medicale, medicii va pun la dispozitie toate infomatiile de care aveti nevoie. 

Consilierea medicala atat pentru angajat  cat si pentru angajator ocupa un loc foarte important si atrage dupa sine nenumarate beneficii. Aceste servicii medicale se desfasoara in spatii corespunzator amenajate chiar si la sediul angajatorului, pentru ca echipele medicale detin aparatura mobila si dispun de e o flota auto proprie. In acest sens, aveti la dispozitie o serie de avantaje cum ar fi: echipa medicala dedicata,  servicii moderne precum si flexibilitate in personalizarea ofertelor.

 

Beneficiati de sisteme de lucru optimizate pentru ca echipa Clevermed este dotata cu tot ceea ce este necesar pentru efectuarea serviciilor de medicina muncii care sa atinga standarde cat mai inalte. Acestia isi desfasoara activitatea cu seriozitate si maxima promptitudine.

Daca doriti sa beneficiati de servicii de consiliere cu privire la politica de sanatate sau consiliere medicală, nu ezitati sa solicitati oferta accesand site-ul online www.clevermed.ro Medicii va intampina cu servicii complete si va elibereaza rapid o fisa medicala muncii de care aveti nevoie la locul de munca.