Tu știi de ce telefonului tău nu trebuie să îi lipsească o husă?

Etuo

Husa telefonului este una dintre cele mai bune metode de securitate pentru un smartphone. Cum să alegi însă aceste huse telefoane Huawei? Este greu de imaginat viața fără un telefon mobil. Este necesar nu numai pentru muncă, ci și pentru a păstra legătura cu familia și prietenii, iar adesea, și pentru distracție. Graba și lipsa atenției sunt adesea cauzele deteriorării carcasei și ecranului smartphone-ului. În plus, telefoanele sunt utilizate în condiții destul de extreme, de exemplu în timpul activității fizice. Cum să protejezi telefonul tău Huawei împotriva daunelor? Ce carcasă îți protejează cel mai bine telefonul? Descoperă posibile soluții și motivele pentru care trebuie neapărat să folosești aceste carcase și huse.

Cum să protejezi telefonul împotriva daunelor?

Din când în când poți avea întrebări precum „ce carcasă va proteja cel mai bine telefonul meu?”. Pentru a proteja smartphone-ul împotriva daunelor rezultate din căzături și, de multe ori, și de obiectele ascuțite rămase într-un buzunar sau poșetă, merită să începi cu lipirea sticlei securizate pe ecran. Indiferent dacă smartphone-ul a costat mult sau mai puțin, ar trebui să ai grijă de afișajul acestuia. Ecranele tactile sunt ușor de deteriorat, iar acest lucru poate fi prevenit de sticla securizată.

Există, de asemenea, folii de protecție disponibile pe piață, dar ele – spre deosebire de sticlă, nu protejează împotriva efectelor neplăcute ale căzăturilor, ci previn doar zgârieturile inestetice de pe ecran. Sticla securizată de bună calitate poate rezista chiar și la o lovitură de ciocan. Atunci când decizi să cumperi o folie de protecție, ar trebui să o alegi pentru modelul tău de telefon Huawei. Trebuie să corespundă nu numai dimensiunii, ci și orificiilor tăiate pentru cameră sau butoanelor.

Ce carcasă este cea mai bună pentru a proteja telefonul?

Când ecranul este protejat cu sticlă securizată, te poți gândi să cumperi o husă practică pentru telefon. Aici, alegerea este destul de variată, iar soluțiile individuale protejează smartphone-ul cu o eficiență mai mare sau mai mică.

Având în vedere construcția de huse pentru smartphone, poți distinge următoarele opțiuni, precum:

  • husă tip carte- echipată cu o clapă care acoperă ecranul și o protecție dură pe partea din spate a telefonului. Carcasele nu protejează smartphone-ul, precum și soluțiile menționate mai sus, în plus, acestea trebuie selectate pentru un anumit model de telefon. Ceea ce distinge carcasele este aspectul elegant și estetic – sunt de departe cele mai frumoase huse disponibile pe piață;
  • husă pentru telefon universală – o husă populară din silicon. Când iei în considerare care husă protejează cel mai bine telefonul, poți alege cu siguranță acest model. Modelele din silicon sunt ieftine, ușor disponibile, oferite într-o varietate de culori și stiluri – pot fi schimbate în funcție de nevoi și dispoziție. Dezavantajul carcasei este, fără îndoială, durabilitatea redusă în timp. După câteva luni de utilizare, carcasa ar trebui înlocuită cu una nouă, dar din cauza costurilor reduse, aceasta este cu siguranță cea mai bună soluție;

bara de protecție – aceste tipuri de produse cu greu pot fi numite carcase sau huse. Barele de protecție sunt carcase din silicon fără spate – le pui doar pe rama smartphone-ului. Barele de protecție consolidează structura telefonului, reducând astfel efectele căderilor.