Lasa-te surprins de noul telefon Mate XS 2 de la Huawei

Lasa-te surprins de noul telefon Mate XS 2 de la Huawei

Huawei este unul dintre brand-urile de top in domeniul dispozitivelor inteligente. Recent Huawei a lansat modelul Mate XS 2, un telefon mobil inteligent cu ecran pliabil din categoria high-end. Vorbim aici despre unul dintre cele mai asteptate dispozitive inteligente ale producatorului chinez. Ecranul acestui telefon se deschide inspre exterior si ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi un ecran de 7,8 inchi.

Specificatiile modelului Mate XS 2

Dincolo de ecranul pliabil de dimensiuni mari, telefonul Huawei Mate XS 2 surprinde prin procesorul foarte puternic si printr-o baterie care ofera o autonomie mare. Procesorul care echipeaza acest telefon mobil este Qualcomm Snapdragon 888 4G cu chipset Octa core. Telefonul ruleaza pe versiunea specializata a EMUI 12, versiune care are la baza Android 12.

Bateria acestui model de telefon smart de la Huawei are o capacitate de 4600 mAh si poate fi incarcata rapida la 66 W. Incarcarea rapida este o functionalitate foarte avantajoasa, daca tinem cont ca pentru o incarcare de 90% este nevoie de 30 de minute. Sistemul de racire cu care este echipat acest model de telefon de la Huawei se bazeaza pe lichid grafen, tocmai pentru a avea capacitatea de a mentine o temperatura optima a dispozitivului.

In ceea ce priveste sistemul de camere cu care este dotat Mate XS 2, vorbim despre o camera frontala de 10,7 MP, 50 MP camera wide, 8 MP telephoto, OIS si zoom optic 3x, si 13 MP camera ultra-wide. Utilizatorii care aleg acest model de telefon pot filma 4K la 30 fps sau la rezolutie de 1080p pana la 240 fps.

Display-ului telefonului Mate XS 2 este pliabil de tip True-Chroma si are 7,8 inchi. Pe acest display sunt disponibile rezolutiile de 2480 x 2200 pixeli, respectiv de 2480 x 1176 pixeli. Utilizatorii pot sa acceseze si sa gestioneze multiple ferestre deschise pe ecranul telefonului, avand in vedere diagonala acestuia. Sunetul este de calitate inalta prin prisma boxelor stereo duale.

Design premium, greutate redusa si aspect super subtire

Toate specificatiile si functionalitatile anterior amintite se regasesc intr-un design extrem de elegant, super usor si ultra subtire. Deschiderea ecranului sub forma aripilor de soim fac din acest dispozitiv unul foarte durabil. Se poate spune fara teama de a gresi ca prin noul model Mate XS 2 tehnologia de inalta clasa propusa de Huawei vine sa intalneasca arta design-ului.

Dincolo de culorile telefonului, Mate XS 2 propune si un aspect 3D de fibra de sticla, fapt ce contribuie la un design fantastic in privinta culorilor, a texturii si a tehnologiei de ultima generatie. Greutatea de 255 de grame are la baza materiale inovative super usoare. Aspectul ultra subtire al telefonului este dat de faptul ca in momentul deschiderii ecranului pliabil, se formeaza o aliniere perfecta intre display si balamaua telefonului.

In conditiile in care iti doresti sa beneficiezi de tot ceea ce are de oferit noul model de telefon de la Huawei, poti achizitiona Huawei Mate XS 2 comanda online. Acest telefon smart cu ecran pliabil este disponibil si in Romania