Diferitele forme posibile pentru cada ta

Diferitele forme posibile pentru cada ta

Considerata anterior un simplu accesoriu sau element de baie pentru mentinerea igienei personale, cada a devenit acum un adevarat atu, atat din punct de vedere al designului, cat si al confortului. De fapt, exista multe posibilitati pentru orice tip de baie. Descoperiti in acest post diferitele forme de cada disponibile.

 

Cada dreptunghiulara

Dreptunghiul este cea mai comuna forma de cada de pe piata. Prin urmare, este forma care va ofera mai multe variabile si posibilitati de a alege. Este, de asemenea, cel mai simplu tip de cada de instalat in bai mici datorita formatului sau, care permite instalarea atat in lungime, cat si in adancime.

Cazile dreptunghiulare sunt disponibile in multe materiale si culori diferite, ca sa nu mai vorbim de gama uriasa de preturi a diferitelor game de cazi dreptunghiulare. Desi designul este de obicei clasic, exista modele high-end care nu au nimic de invidiat pentru cazile cu o forma mai putin conventionala.

Unul dintre cele mai speciale si diferite modele sau variabile ale cazilor dreptunghiulare este modelul sabot, de asemenea de forma dreptunghiulara, foarte potrivit pentru baile mici datorita dimensiunilor sale mici.

Cada de colt

Cada de colt poate avea, de asemenea, hidromasaj, dar nu neaparat. Contrar a ceea ce ati putea crede, cazile de colt nu sunt dedicate numai bailor mari, desi acestea din urma sunt mai spatioase si voluminoase, decat baile traditionale dreptunghiulare. Cel mai logic lucru este sa instalati acest tip de cazi in partea de jos sau in cea mai adanca zona a baii si acestea sunt, ca si cazile dreptunghiulare, disponibile in multe dimensiuni si materiale diferite.

Exista modele chiar si cu accesorii cromato-terapie, ceea ce poate oferi un avantaj in fata celorlalte modele existente pe piata.

 

Cada rotunda sau ovala

Datorita formei lor, cazile rotunde si ovale pot fi cu greu plasate langa un perete, cum este cazul cazilor dreptunghiulare sau de colt. Cea mai buna locatie a sa, cea mai logica, atat din punct de vedere functional, cat si estetic, va fi, prin urmare, in centrul baii.

Vezi aici cel mai nou model de cada freestanding 160 si achizitioneaza cele mai moderne cazi.

In aceste cazuri cada va concentra atentia tuturor si trebuie sa prezinte un design impecabil. Singura limitare pentru acest tip de cazi, care devin la moda, este ca baia trebuie sa fie suficient de spatioasa pentru a permite circulatia corecta prin camera.

Desi nu este accesibila majoritatii, aceasta configuratie (libera sau pe o insula), are avantajul de a imbunatati orice cada, fie rotunda, ovala sau chiar dreptunghiulara. Combinata cu un robinet independent de designer, cada va fi mult mai mult decat un element de baie. Acest tip de cada este un model ce va face baia ta sa arate ca un adevarat spa luxos.

 

Alte forme de cazi de baie

Exista si alte forme de cazi pe piata care sunt mai putin conventionale decat cele pe care tocmai le-am mentionat. Exemplele includ modele trapezoidale sau cazi asimetrice, mai rar cautate ce-i drept.