Pune in valoare orice duba

Pune in valoare orice duba

Atunci cand detii un atelierul mobil este clar ca ai nevoie ca uneltele si piesele tale sa fie pastrate in cele mai bune conditii. In momentul in care te deplasezi de la un client la altul si din dorinta de a raspunde mai rapid la fiecare solicitare este clar ai nevoie ca piesele tale sa fie pastrate in cele mai bune conditii, altfel, risca sa se deterioreze in timp.

Pentru astfel de situatii, specialistii de la Tecnolam recomanda varianta de capitonari pereti dube, astfel ca, uneltele si scuele vor fi protejate in caz de lovituri sau accidente in timpul transportului. In plus, specialistii de la Tecnolam produc si executa capitonari pentru autoutilitare, indiferent care ar fi marca sau modelul detinut.

In functie de nevoile sau preferintele fiecarui client, capitonarile peretilor unei dube pot fi realizate din tabla, aluminiu striat de 2,5 mm sau din aluminiu lucios de 1 mm. Totul este astfel gandit incat sa asigure si cele mai exigente preferinte ale clientilor.

Toti clientii isi doresc calitate, iar Tecnolam respecta acest lucru, astfel ca toate capitonarile peretilor unei dube sunt realizate cu produse de cea mai buna calitate si sunt debitate cu echipamente de ultima generatie.

Tecnolam dispune de un pantograf cu CNC sau laser astfel incat sa se poata taia materialul exact dupa nevoi si sa poata fi respectate intocmai detaliile si forma interioara a autoutilitarei. Altfel spus, specialistii de aici ofera servicii personalizate si profesioniste care sa corespunda si celor mai exigente nevoi si preferinte.

Pune in valoare orice duba

Pe langa protectia imbunatatita impotriva socurilor si a accidentelor, aspectul interior al autoutilitarei va fi imbunatatit. Capitonarea peretilor autoutilitarei va creste siguranta transportului bunurilor si a produselor.

Toate capitonarile realizate de Tecnolam Romania sunt de o calitate superioara si sunt debitate cu ajutorul unei aparaturi moderne si extrem de perfomante. Rezultatul obtinut se va potrivi perfect formei si dimensiunii autoutilitarei si va arata impecabil.

Pentru ca montarea sa fie mai usoara sunt folosite materiale cu anumite perforatii. Mai mult de atat, Tecnolam Romania realizeaza capitonari pentru peretii laterali, usi laterale si posterioare, spatele cabinei soferului sau pasajul de roata a autovehicului.

Este esential sa retinem ca Tecnolam fabrica capitonajele interioare din placaj sau aluminiu pentru orice fel de autoutilitara. Toate produsele folosite sunt adecvate si corespund cel mai bine scopului si destinatiei autoutilitarei echipate.

Pe langa calitatea deosebita, capitonarile realizate de Tecnolam sunt disponibile la cele mai avantajoase preturi de pe piata, astfel ca se merita sa accesezi magazinul online tecnolam.ro pentru a consulta lista completa de produse si servicii oferite.

Alege Tecnolam Romania si vei avea alaturi un partener de incredere pe care sa te poti baza de fiecare data cand iti doresti mai multa eficienta in proiectele tale!