Relansarea activitatilor economice utilizand steaguri personalizate in perioada post COVID-19

steaguri personalizate

Tinand cont de faptul ca restrictiile de circulatie au fost ridicate, iar activitatea economica a fost relansata orice companie care si-a simtit bugetul diminuat simtitor in urma COVID-19 si are la baza activitatile desfasurate in “offline” trebuie sa gaseasca mijloacele potrivite pentru a optimiza campaniile de publicitate. Asadar, daca una dintre modalitatile de a te promova este publicitatea outdoor sau indoor este indicat sa te adresezi publicului tinta astfel incat acesta sa ia la cunostinta de ceea ce oferi.

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a promova un serviciu local este utilizarea unor steaguri personalizate, un tip de sisteme de expunere care iti vor pune cu siguranta in valoare compania.

Totusi, pentru inceput sa aflam ce este un steag personalizat.

Steagul personalizat este in fapt bine cunoscutul steag vela, un sistem de expunere ce poate fi personalizat cu printul necesar oricarui business si care poate fi utilizat, in functie de dimensiunile dorite, atat in spatii indoor, cat si outdoor, si care pune in valoare imaginea unei companii si mesajul promotional pe care aceasta isi doreste sa il transmita publicului tinta. Steagul intotdeauna creaza un impact mai puternic atunci cand este folosit impreuna cu alte steaguri si prin urmare steagurile personalizate nu trebui sa lipseasca niciunei afaceri locale ce si-a propus sa isi creasca vizibilitatea.

Daca alegi sa achizitionezi steagul personalizat de pe expoprint.ro, trebuie sa sti ca structura acestuia este realizata din polimer durabil, iar materialul textil este printat UV astfel incat imaginea grafica este imprimata de cea mai buna calitate.

Pentru imprimarea materialului textil poti alege sa concepi un design care sa contina mesaje promotionale sau un text de marketing specific companiei alaturi de sigla acesteia. Totusi este indicat sa nu aglomerezi spatiul de print, sa utilizezi culori ale designului si al textului in contrast, cat si un font usor vizibil pentru a atrage cu usurinta persoanele interesate.

Steagurile personalizate se regasesc in diferite forme cum ar fi de exemplu cel pana, dreptungiular sau lacrima si in marimi diferite, de la S pana la XL, in format orizontal sau vertical, oferindu-ti, in acest mod, cat mai multe variante de personalizare.

Unde poti monta steaguri personalizate?

Pentru ca steagurile personalizate pot fi integrate perfect si facil intr-o gama variata de spatii atat indoor cat si outdoor acestea pot contribui cu certitudine la succesul atragerii de noi oameni in locatia ta.

Daca te numeri printre cei care isi deschid printre primii terasele, poti deduse usor ca acestea sunt asteptate cu nerabdare de multa lume dupa lunga perioada de izolare sociala. Prin urmare iti doresti cati mai mult clienti in terasa sau restaurantul tau, iar steagurile personalizate pot fi extrem de practice prin semnalizarea localului si scoaterea in evidenta a faptului ca acesta este deshis publicului, bineinteles respectand normale de siguranta si prevenire contra unor posibile infectii cu virusi.

Steagurile personalizate reprezintă o investitie pentru o perioada de 3-4 ani

Chiar daca intenționezi sa montezi steaguri personalizate în spatii outdoor trebuie sa sti ca acestea sunt concepute pentru utilizarea exterioara si sunt rezistentela schimarile atmosferice rapide, la ploi si vânt, iar tot ceea ce trebuie sa iei în considerare este ancorarea serioasa in sol. Nu trebuie sa iti faci griji intrucat eXpoPrint Media iti poate pune la dispozitie atat tarusi pentru a monta steagurile in pamant, cat si talpice grele metalice cu posibilitatea de ancorare sau alte tipuri de greutati suplimentare.

Asadar, steagurile personalizate reprezinta o idee utila de promovare si pot fi amplasate facil atat in parcuri, gradini sau alte spatii de promenada, cat si in magazine sau hipermarketurile, in special daca ai o promotie sau planifici sa lansezi un produs nou.

Prin urmare, daca doresti sa pasesti cu “dreptul” in acesta perioada de relansare economica, utilizarea steagurilor personalizate este o alegere potrivita fara sa necesite un buget mare si care iti ofera beneficii multiple. Tu cum iti promovezi afacerea locala?