Tigaile basculante, esentiale in bucatarii profesionale – iata motivele!

bucatarii profesionale

Pentru ca activitatea desfasurata in cadrul unei bucatarii profesionale sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, este nevoie ca echipamentele utilizate sa fie, la randul lor, de top. Cele mai bune restaurante folosesc noi modele de cuptoare, plite, grilluri, friteuze, marmite sau masini de fiert paste, ale caror caracteristici reprezinta o garantie a calitatii.

Printre echipamentele folosite cu succes in bucatarii profesionale se afla si tigai basculante de ultima generatie, care ofera numeroase avantaje, apreciate de intreaga echipa ce lucreaza intr-un restaurant.

Beneficiile aduse de folosirea unei tigai basculante

Un astfel de echipament de la Fresco Expert poate primi intrebuintari dintre cele mai diverse. Intr-adevar, este folosit cu succes atat pentru prajire sau fierbere, cat si pentru gatit la aburi sau, in cazul anumitor modele, pentru a face gratar.
Caracteristica principala, care este apreciata fara rezerve de personalul din bucatarie, consta in posibilitatea de a inclina tigaia pentru a transfera mai usor mancarurile preparate in ea si care urmeaza sa le fie servite clientilor. In acest fel, munca devine considerabil mai usoara.

Iata care sunt principalele beneficii pe care o tigaie basculanta le ofera, atunci cand este folosita in bucatarii profesionale:

• capacitatea mare, care poate sa ajunga chiar pana la 120 de litri. Astfel, devine posibila pregatirea unei cantitati suficiente de mancare, indiferent de fluxul de clienti existent la diferite ore ale zilei.
• faptul ca fiecare produs este gatit perfect, pe toate partile;
• rapiditatea prepararii alimentelor, oferind astfel posibilitatea de servire rapida a clientului;
• curatarea realizata cu usurinta, datorita atat posibilitatii de inclinare a echipamentului, cat si materialelor de calitate din care este realizat;
• functionarea la cele mai inalte standarde pentru o perioada indelungata de timp. Intr-adevar, produsele realizate de companii recunoscute pe plan international, precum Electrolux Professional sau Virtus Group GmbH reprezinta cea mai buna garantie a calitatii si a faptului ca nu vor aparea nici un fel de probleme.

bucatarii profesionale
bucatarii profesionale

Modele recomandate pentru bucatarii profesionale

Electrolux Professional ofera un echipament pe gaz, compatibil atat cu gaz natural, cat si cu GPL. Cu o capacitate a cuvei de 60 de litri, produsul este dotat cu un dispozitiv de protectie impotriva stingerii flacarii, beneficiaza de aprindere piezo si de control electric al flacarii. Suprafata de gatit permite prajire, rumenire, coacere, fierbere prin inabusire, precum si prepararea sosurilor, sotare si calire. Temperatura de preparare poate fi setata cu ajutorul unui termostat, iar capacul cu strat dublu este realizat din inox. In plus, produsul este prevazut cu panouri exterioare din inox, cu finisaj Scotch Brite si cu picioare ajustabile din inox.

Un alt echipament recomandat pentru bucatarii profesionale de top este o tigaie basculanta electrica, produsa tot de Electrolux Professional. Modelul cu capacitatea de 60 de litri functioneaza cu elementi de incalzire cu infrarosu, pozitionati sub suprafata de gatit. La randul sau, poate fi intrebuintat pentru prajire, rumenire, coacere, fierbere, calire sau prepararea sosurilor. Temperatura de lucru, reglabila cu ajutorul unui termostat, este cuprinsa intre 120 si 260 de grade Celsius.

In magazinul online Fresco.ro gasiti toate echipamentele si accesoriile necesare pentru utilarea corespunzatoare a unei bucatarii profesionale. Alegeti calitatea si va veti bucura de aprecierea unanima a clientilor!